Jaroslav Dodok Zábava

Thomas Puskailer vydáva debutový album Make Believe!

Fanúšikovia Thomasa Puskailera sa konečne dočkali! Šarmantný spevák presne dnes vydáva debutový album! Novinka s názvom “Make Believe” obsahuje aj hit „Moneytree“, ktorý kraľoval českej tanečnej hitparáde!

Ilustračný obrázok k článku Thomas Puskailer vydáva debutový album Make Believe!
Foto: Jaroslav Dodok

Debutový album Thomasa Puskailera “Make Believe”

obsahuje 17 skladieb. Fanúšikovia sa môžu tešiť na 12 popových skladieb a štyri tanečné remixy. Thomas Puskailer celý album naspieval v angličtine, pretože ju považuje za svoju rodnú reč.

„Album konečne držím v rukách a som s ním veľmi spokojný! Považujem ho za jeden zo svojich najväčších úspechov. Vždy, keď sa na neho pozerám, zalieva ma pocit šťastia. Je to super, že si fanúšikovia môžu moje pesničky pustiť všade – doma, v aute, v klube…“ Neskrýva nadšenie Thomas Puskailer.

Na čerstvej novinke je aj skladba „Moneytree“. Remix od renomovaného producenta Miroslava Vrlíka sa v Českej republike vyšplhal na prvé miesto Dance Chart a vydržal tam neuveriteľných 7 týždňov!

„Na albume som pracoval tri roky. Začal som v Anglicku, pokračoval v New Yorku a dokončil som ho v Creative Music House na Slovensku. Je to medzinárodný album!“ Vysvetľuje Thomas Puskailer.

Thomas Puskailer si na album prizval skutočne výnimočných kolegov z hudobnej brandže! Skladby “Make Believe” a “Artificial Light” vznikli v spolupráci s newyorským producentom Bill Grainerom. Bill má na konte cenu Grammy a spoluprácu so speváčkou Jennifer Hudson. Skladby “Sitting on a Cloud”, “By your Side”, “Cappuccino” a “Moneytree” spoluprodukoval Joe Dworniak v Anglicku. Známy producent má za sebou spoluprácu s takými menami ako Paul McCartney, Duran Duran, Salt N Pepa a mnohí ďalší. Fotky na obal albumu fotila renomovaná česká fotografka Ywetta Sarah Nikel, ktorá sa nebojí experimentovať!

„Každá jej fotka vyvoláva určité emócie. Videl som jej výstavu v Prahe, jej nekonvečné a netradičné fotky ma zaujali. Vizáž a styling si zobral na starosť Sam Dolce, ktorý spolupracuje so známymi modelkami aj misskami.“ Dodáva fešák Thomas Puskailer.

Vždy usmiaty Thomas Puskailer sa debutový album chystá pokrstiť 21. novembra v klube LOFT! v Bratislave a 27. novembra v hoteli Fusion v Prahe. Nové CD Thomas fanúšikom aj podpíše, stačí ak prídu na autogramiádu 24. novembra do kníhkupectva Panta Rhei v bratislavskom centre Eurovea.

Foto+text: music-zone.eu

Viac zaujímavosti zo sveta hudby nájdete na: www.music-zone.eu

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM