Tip na gurmánsky víkend: Ázijská kuchyňa v hoteli Lesná**** pod taktovkou Konráda
Užite si víkend v Tatrách s gurmánskym zážitkom v ázijskom štýle v sobotu a masážami v prevedení Thajských masérok. Chuť Ázie vám priblíži známy slovenský šéfkuchár Michal Konrád. Zarezervujte si pobyt na celý víkend, alebo len miesto v reštaurácii na sobotný večer.

Víkendový pobyt:
CENA POBYTU
Dvojlôžková izba ŠTANDARD (cena pobytu za 2 osoby/2 noci) 259 €
Apartmán Superior SUITE (cena pobytu za 2 osoby/2 noci) 279 €
SLUŽBY ZAHRNUTÉ V CENE
- Ubytovanie pre 2 osoby na 2 noci v apartmánoch Superior Suite alebo dvojlôžkovej izbe Štandard Raňajky podávané formou bufetových stolov Večera v SOBOTU
- Degustačné 5-chodové špeciálne menu pre Vás pripraví šéfkuchár Michal Konrád Ochutnávka tradičných ázijských špecialít
- v sobotu pred večerou Krátka uvítacia masáž pri check-ine grátis Špeciálna ponuka masáží v prevedení Thajských masérok
- Možnosť využiť infrasaunu bezplatne pred každou zakúpenou masážou Set kávy a čaju na izbe
- 1 x denne vstup do bazéna v cene ubytovania neobmedzene v čase otváracích hodín V čase návštevy bazéna vstup do hot zóny na neobmedzený čas
- Vysokorýchlostné Wi-Fi pripojenie v celom hoteli BEZPLATNE
- Vstup do fitness BEZPLATNE
- Parkovanie BEZPLATNE
Večera bez ubytovania:
Cena samostatnej večere, ktorá sa uskutoční v sobotu 4.5.2019 o 18:00, je 45€/osoba Degustačné 5-chodové špeciálne menu obsahuje:
1.CHOD:
Sashimi z lososa s cukrovým hráškom, čiernou hľuzovkou, ikurou a
citrusovým dresingom
2.CHOD:
Thajská kokosová polievka s tigrími krevetami, prepeličím vajcom, hlivou
kráľovskou a baby koriandrom
3.CHOD:
Dim sum taštičky, plnené jahňacím mäsom a fermentovanou kimchee
kapustou
4.CHOD:
Bravčový bôčik z mladého prasiatka, varený sous-vide, s pečenou
cibuľkou, mrkvovo anízovým pyré a sójovo medovou redukciou
5.CHOD:
Mangová panna cotta, s kokosovou granitou, marakujou, mätovým olejom a
kakaovou posýpkou
(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy