Richard Pročka Šport

Trúfate si na lyžiarsku štafetu?

Klub biatlon Skýcov poriada pre všetkých lyžiarov bez rozdielu sobotný Štafetový beh na 1km. Účastníci musia splniť len jednu jedinú ale veľmi dôležitú podmienku a tou je chuť prežiť príjemné sobotné popoludnie.

Pani zima vraj na Skýcove stále drží svoje čaro a preto by sme sa mali na bielej perinke zahriať a zabaviť kým je čas. Nepremeškajte možno poslednú možnosť užiť si sneh na upravených tratiach nášho regiónu. ZO ZTŠČ Skýcov upravila pre lyžiarov bežecké trate v areály chaty Breziny v Skýcove a v sobotu, 25. februára 2012, ich môže okúsiť každý, kto má chuť.

Organizácia Klubu biatlon Skýcov totiž pre všetkých záujemcov pripravila 11. ročník Štafetového behu na 1 km. Prezentácia účastníkov sa koná v areály chaty o 13:30 a začiatok štafiet začína o 14.00 hodine. Organizátori srdečne pozývajú všetkých lyžiarov premerať si sily na bežeckom okruhu bez rozdielu veku. Veď nie je dôležité vyhrať, ale zúčastniť sa. **O priateľskej nálade svedčí aj spoločná opekačka pri ohni, ktorou sa podujatie ukončí. Pre každého účastníka bude pripravené občerstvenie, pamätný diplom, medaila a malý darček. **

stafetapozvanka
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM