Jaroslav Dodok Zábava

Twiins prerazili v Amerike a naspievali skladbu so Snoop Doggom!

Slovenským kráskam sa tentokrát podarilo niečo obrovské a nečakané. Natočili skladbu a videoklip spolu so Snoop Doggom. Dievčatá Veronika a Daniela Nízlové tak prežili svoj americký sen.

Ilustračný obrázok k článku Twiins prerazili v Amerike a naspievali skladbu so Snoop Doggom!
Foto: Jaroslav Dodok

Dvojičky Twiins fanúšikov namotávali na prekvapenie už v júni. Vtedy na svojom facebooku písali o novej skladbe s názvom Music Feel Better With You. To, že Twiins nahrali v minulosti už niekoľko anglických singlov nie je žiadna novinka, tentokrát si to však namierili k štvornásobnému držiteľovi Grammy. Pieseň nahrali v spolupráci s americkým producentom Jimym Duouglassom a na tvorbe sa podielala aj svetoznáma raperská hviezda – Snoop Dogg.

Unikátny videoklip Twiinsky natáčali v Los Angeles a v produkčnom tíme sa objavili aj mená ako Ego, Michal Prochazka – Rolland Moor „MadSkill“.

Snoop Dogg sa vyjadril, že prežil ten najlepší čas v živote. “Je to super song a pri natáčaní bola super zábava” dodáva Snoop.

,,Wow ! Fakt respekt. Aj keby už teraz prestanete robiť hudbu , už teraz ste prekonali všetkých slovenských umelcov ! Music video vyzerá už teraz luxusne, vidím, že to bude dance , dance, dance…," vyjadril sa jeden z fanúšikov na oficiálnom profile dvojičiek.

Video, ktoré si za tri dni pozrelo takmer 13 000 fanúšikov nájdete v našej galérii.

Neprehliadnite: Exsuperstáristka Lilly Maníčková: Je mi do smiechu, keď sa u nás hovorí o celebritách

Foto: music-zone.eu

student24/music-zone.eu

Twiins prerazili v Amerike a naspievali skladbu so Snoop Doggom!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM