Tlačové správy

V lete bez športu? Ani náhodou!

Nie je žiadnym tajomstvom, že len máloktorá športová aktivita dokáže spevniť zadné svalstvo, stehná, ba dokonca bruško. Avšak, jazda na kolobežke je výnimkou!

Ilustračný obrázok k článku V lete bez športu? Ani náhodou!
4
Galéria
Zdroj: Insportline

Nielen, že jazda na kolobežke prispieva k posilneniu stehenných i brušných svalov, no odstraňuje nepríjemné bolesti chrbtice, dokonca je skvelou prevenciou proti celulitíde. A to nie je ani zďaleka všetko!

Pre deti i dospelých!

Jazda na kolobežke je ideálnou fyzickou aktivitou, ktorú si zamilujú nielen vaše ratolesti, ale aj vy! Ako už bolo spomenuté v úvode, prispieva k posilneniu problémových partií tela, odstraňuje bolesť a stuhnutosť chrbtice, dokonca pozitívne vplýva na kondíciu. Keďže vyžaduje zapojenie celého tela, vytvaruje vám nielen pekné stehná, ale tiež boky, pás i ruky.

Ak trpíte obezitou, kolobežka je pre vás omnoho vhodnejšia ako rýchla chôdza či beh, keďže vďaka jazde na kolobežke nezaťažujete kĺby, a teda nie ste vystavený veľkej záťaži, ktorá by mohla spôsobiť úraz. Najnovším trendom sú elektrické kolobežky, ktoré sú vybavené elektromotorom, akumulátorom a „plynom“, ktorý umožňuje regulovať rýchlosť. Existuje niekoľko faktorov, podľa ktorých je možné vybrať elektrokolobežku, a to najmä výkon motora, kapacita batérie, maximálna rýchlosť, nosnosť, typ kolies či typ riadenia pomocou plynovej rukoväte.

A čo materiál?

Karbón je materiál, ktorý sa vyznačuje vynikajúcou pevnosťou i nízkou hmotnosťou, čo oceníte najmä vtedy, ak potrebujete kolobežku neustále premiestňovať. Cena tohto materiálu je o niečo vyššia, no ak uprednostňujete kvalitný materiál, ktorý dokáže pohltiť vibrácie počas jazdy, zvoľte karbón.

Najpredávanejšie sú kolobežky z ocele, ktoré sa vyznačujú vysokou mechanickou odolnosťou, cenovou dostupnosťou i tuhosťou. Kolobežkové rámy sú vyrábané tiež z hliníku, resp. zo zliatiny hliníku, ktoré sa vyznačujú nízkou hmotnosťou a tuhosťou zrovnateľnou s oceľou.

Nová zábavka na vodu

Ak milujete bláznivé, možno až adrenalínové športy, počas ktorých je o zábavu bezpodmienečne postarané, vyskúšajte paddleboard! Ide o nafukovací plavák vyrobený zo stabilnej konštrukcie, ktorý umožňuje jazdu na vodnej ploche, ba dokonca preskúmanie zátok, ktoré vás svojou tajomnosťou priam ohromia. Počas paddleboardingu, ktorý je pôvodom z Havaja, zdokonaľujete rovnováhu, zlepšujete fyzickú kondíciu a posilňujete celé telo. Výhodou je, že nafukovací plavák je možné zakúpiť pre akúkoľvek váhovú kategóriu, čiže sa nemusíte obávať, že by vás doska neudržala, prípadne by ste ju znehodnotili. Totiž, paddleboard je vyrobený zo stabilných nafukovacích dosiek, ktoré sú určené nielen pre skúsenejších, ale dokonca i pre začiatočníkov, ktorí túžia zažiť neopísateľné chvíle na mori, rieke, či jazere!

inSPORTline je renomovaným výrobcom a dovozcom kvalitných fitness zariadení, pomôcok a výrobkov, vďaka ktorým budete mať o zábavu postarané počas celého leta! Vyberte si aj vy zo širokej ponuky sortimentu za bezkonkurenčné ceny na trhu, využite možnosť bezplatnej montáže na vybrané produkty a nechajte si poradiť od profesionálov, ktorí sú vám k dispozícií!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Nové hity tohto leta
4
Galéria
Zdroj: Insportline
Zdroj: Insportline
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM