Jaroslav Dodok Rôzne

VIDEO: Brit na olympiáde požiadal Slovensku o ruku!

Londýnska olympiáda je dejiskom športu, kde sa zišli tí najlepší z celého sveta, aby porazili najlepších. K tomu je potrebné mať veľkú guráž a odvahu, inak nemáte šancu vyhrať. Zlatú medailu s týmito vlastnosťami vyhral aj Tom Holt z Brightonu, avšak

Medaily sa na olympiáde rozdávajú skutočne v rôznych športoch, ktoré sa od základného delenia na mužskú a ženskú kategóriu delia ešte aj na rôzne váhové či iné kategórie. Britský občan a obyčajný veľký fanúšik volejbalu si však vybral iný druh šport a dá sa povedať, že možno zaviedol novú adrenalínovú disciplínu.

Brit požiadal Slovenku o ruku[/size][/co­lor]

Počas zápasu plážového volejbalu sa nedialo nič zvláštne. Všetko išlo v poriadku, diváci sa bavili predvádzanou hrou dvojíc zo Španielska a Talianska. Zaujímavý okamih však nastal až vo chvíli, kedy sa cez prestávku zjavil na plážovom ihrisku pár zložený z Brita Toma Holta a Slovenky Evy Czinegovej, ktorý žije vo Veľkej Británie a pracuje tam ako manažérka.

Sprvoti netradičný príbeh sa zmenil na riskantnú rozprávku so šťastným koncom. Po tom, ako moderátorka programu počas prestávky odovzdala slovo Timovi, sa všetko mohlo začať. Ešte predtým však mladý Brit potreboval povolenie od organizátorov, ktorí ale s týmto jeho krokom súhlasili a ponúkli mu pekné prostredie pred obrovskou diváckou kulisou. Tim sa odvážil požiadať Slovenku o ruku, ktorá sa ihneď rozplakala a za veľkého aplauzu tribún súhlasila.

Brit požiadal Slovenku o ruku: [youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/meK­JhQ1z-tY[/youtube]

Nová tradícia na olympiáde[/si­ze][/color]

Britský mladík teda podľa niektorých nadšencov plážového volejbalu, športu, ktorý mimochodom obaja zasnúbení majú radi, založil tradíciu novej športovej disciplíny na olympiáde. Jej premiéra však mohla dopadnúť aj skutočným fiaskom, ak by Eva Czinegová povedala pred všetkými týmu ľuďmi rozhodne nie. Tým pádom by sa asi aplauz a radosť zmenili na smútok, ale to sa v tomto prípade nestalo a nový olympijský šport, ktorý má v sebe dosť adrenalínu, prežil krst ohňom. Zaujímavé na tom však je, že práve rodená Slovenka sa stala šťastnou obeťou tohto predstavenia.

Odvaha a odhodlanie mu nechýbalo[/si­ze][/color]

Londýn teda odovzdal ďalšiu zlatú olympijskú medailu. Jej nositeľom bude Tim Holt, ktorý si ju za svoju odvahu a výkon skutočne zaslúžil. Krstným športom sa teda mladému páru stane plážový volejbal a svedkom londýnska olympiáda.

student24/onlaj­ny.eu foto: youtube/sita

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM