Jaroslav Dodok Zábava

VIDEO: Prepad v obchoďáku: Mladíci šokovali kupujúcich

Ľudia nakupujúci v banskobystrickom obchoďáku zažili šok! Bežný stereotyp vyberania tovaru nečakane prerušili mladé dievčatá a chlapci. Tí medzi kupujúcimi začali z ničoho nič tancovať. Mesto pod Urpínom sa tak zaradilo k ďalším, ktoré zažilo netradi

Ten je známy pod menom Flash mob šou. Ide o partizánsku akciu, ktorá sa v zahraničí teší veľkej popularite a už sa usadila aj na Slovensku. Niekoľko vystúpení v krátkom časovom odstupe zažili návštevníci obchodných centier v Bratislave, Trnave a Nitre. A kráľovskí tanečníci už takto v sobotu ráno roztancovali i Banskú Bystricu.

Čo je Flash Mob?[/size][/color]

[blockquote]Flash Mob Show je formát založený na momente prekvapenia. Blesková akcia, ktorá vás zastihne na miestach, kde to najmenej čakáte. Jej cieľom je „zobudiť“ ľudí z ich každodenného stereotypu a pripomenúť im radosť zo života. História flash mobu siaha do USA, kde jeden novinár nahovoril skupinku ľudí, aby sa v obchode pýtali na koberec lásky. [/blockquote] Odvtedy sa z neho stal celosvetový fenomén, ktorý silnie zo dňa na deň aj na Slovensku. Vôbec po prvýkrát v jeho histórii sa totiž odohráva turné s flash mob show v obchodných domoch. „Do choreografie sme zapojili dokonca aj zahraničných lektorov z USA a Ruska. Je vystavaná tak, aby bola plná radosti a u ľudí vyvolala pocit šťastia. A to sa nám aj podarilo. Ľudia sa usmievali a od prvých krokov sa hýbali spolu s nami, ,“ hovorí autorkou choreografie Veronika Vitásková z Riverpark Dance School.

Flash Mob horúčka pokračuje ešte na východnom Slovensku[/si­ze][/color]

V rámci turné „ Zažite Kráľovský Moment“ navštívi niekoľko desiatok profesionálnych, ale aj amatérskych tanečníkov rôznych vekových kategórií ešte Prešov a Košice. „Flash Mob Show v takejto forme, v obchodných domoch, prinášame na Slovensko vôbec po prvýkrát. Chceme, aby ľudia mali radosť zo života. Chceme, aby s Králom Syru zažili skutočný kráľovský moment a zabavili sa,“ upresňuje Luboš Mudrák, zástupca značky Král Syru. „Bolo to skvelé. Pokojne by som takéto spríjemnenie nákupov privítala aj častejšie Veľmi sa nám to páčilo,“ Mária z Banskej Bystrice.

Ilustračné video: [youtube=400,322]h­ttp://youtu.be/9BBQU­oeMZBY[/youtu­be]

bystrica24/Ne­opublic Porter Novelli

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM