Jaroslav Dodok Ostatné

4. ročník Dní dobrovoľníctva 2012 sa skončil

Dni dobrovoľníctva 2012 sa skončili. Tisícky dobrovoľníkov po celom Slovensku sa zapojili do sociálnych, terapeutických, ekologických, tvorivých, ale aj manuálnych aktivít. Zmobilizovaní dobrovoľníci pomohli nezištne, bez nároku na finančnú odmenu, p

V Krupine pomáhali prevažne mladí dobrovoľníci[/co­lor][/size]

Centrum sociálnych služieb v Krupine so svojimi dobrovoľníkmi pracovalo v rámci Dní dobrovoľníctva 2012 najmä na vonkajšej úprave okolia Centra. Vyčistili trávnik, vyrobili drevené debničky na kvety a upravili okolie objektu. V interiéri centra dobrovoľníci poupratovali spoločné priestory a s klientmi denného stacionára podnikli viaceré terapeutické aktivity.

V Bratislavskom kraji [/color][/size]

Obyvateľov Domova Hestia v Dúbravke potešili herci Juraj Kemka a Lukáš Latinák najmä svojim nevšedným zmyslom pre humor a zážitkami z pracovného ako aj osobného života. Ruku k dielu priložili aj študentky Pedagogickej a sociálnej akadémie v Bratislave.

V lužnom lese medzi bratislavským Starým a Prístavným mostom v sobotu 22. septembra 2012 dobrovoľníci zo združenia Zelená hliadka položili základy komunitného parku.

Interaktívnou formou sa do Dní dobrovoľníctva mohla zapojiť aj širšia verejnosť na Primaciálnom námestí, kde neziskové, mimovládne a dobrovoľnícke organizácie prezentovali svoje aktivity.

V Trnavskom kraji pomáhali dobrovoľníci v Linaje[/color][/si­ze]

Marián Greksa, Zuzana Vačková a Veronika Gabčová – Lučeničová strávili Dni dobrovoľníctva 2012 v dedinke Borová pri Trnave, kde sa venovali práci s autistickými deťmi Nadácia Linaje.

ilustračné foto: sita

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM