Kornel Kubík Udalosti

Ako EÚ prispieva k zamestnaniu mladých? Študentom na to odpovedia europoslanci

Informačná kancelária Európskeho parlamentu na Slovensku v spolupráci s Právnickou fakultou Trnavskej univerzity organizuje v úsilí priblížiť Európsky parlament občanovi diskusné fórum. V piatok 15. novembra v aule Pázmáneum na Univerzitnom námestí sa uskutoční na tému zamestnanosť.

Ilustračný obrázok k článku Ako EÚ prispieva k zamestnaniu mladých? Študentom na to odpovedia europoslanci
Zdroj: TASR

TASR o tom informovala Soňa Miháliková Mellak z informačnej kancelárie EP. Záujemcovia z radov študentov a verejnosti budú mať možnosť vyspovedať hostí v rámci dvoch tematických blokov – Ako Európska únia prispieva k zamestnaniu mladých ľudí a Je Európska únia globálnym hráčom vo svete?

V prvom vystúpia poslankyňa Európskeho parlamentu Katarína Neveďalová (na fotografii), poslanec NR SR Ivan Štefanec, štátny tajomník Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Branislav Ondruš a ďalší.

V druhom tematickom bloku vystúpi poslanec Európskeho parlamentu Boris Zala, Barbora Illková z Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí, Peter Varga z Trnavskej univerzity a Vladimír Bilčík zo Slovenskej spoločnosti pre zahraničnú politiku.

Podujatie sa začne o 9.30 h.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM