Jaroslav Dodok Zábava

Anketa: Ako budete tráviť prázdniny?

Jarné prázdniny na Slovensku tento rok ukončia žiaci a študneti zo Žilinského, Banskobystrického a Trenčianskeho kraja. Pýtali sme sa ich, čo budú cez prázdniny robiť.

,, Dnes mám narodeniny, ale včera som ich už stihol osláviť. Cez tieto prázdniny plánujem oddychovať a robiť nejaké cvičenia na krčnú chrbticu z dôvodu nedávneho zranenia. Okrem toho budem veľa jazdiť, lebo už budem mať opravené auto, " Peter Compel, 19 r.

,, Na prázdniny sa veľmi teším, príde konečne ten zaslúžený oddych po náročnom mesiaci plnom písomiek skúšania a hlavne nášho projektu, ktorí sme našťastie úspešne zvládli. Od pondelka do stredy som doma a budem sa pripravovať do školy na projekt a od stredy do soboty idem na svah, trochu rozhýbať telo na snowboarde. V nedeľu sa pripravím na školu a v pondelok šup do školy, pravdaže s úsmevom od ucha k uchu, " Kristína Bílková, 17r.

,,Nezvyknem si plánovať čo budem robiť cez voľné dni. Prežijem ich spontánne, asi pôjdem navštíviť starkú a ako inak lyžovať, " Filip Šaškievič, 16 r.

,, Cez prázdniny mám veľmi zaujímavý program, mám v pláne sa ísť lyžovať. Chcel som ísť do Tatier, ale stačiť budú aj Donovaly. Ak bude pekné počasie ako dnes, pôjdem a s kamarátmi von, " Dominik Cimerman, 16 r.

,, Pred pár týždňami bola poriadna zima. Dnes počasie vyzerá fajn, nad moje očakávania. Neviem čo budem robiť ani dnes, nieto ešte cez prázdniny, dúfam však, že ma niekto niekam zavolá, " Martina Lihocká, 16 r.

,, Cez prázdniny sa chystám hlavne veľa a dlho spať, keďže počas školy ten deficit spánku pociťujem veľmi intenzívne. Už dlho si chcem nájsť čas na pár kníh, na ktoré mi doma zasadá prach. Pripravenú mám hlavne autobiografiu Michelangela od Irvinga Stona a Obratník raka. Keďže sa už konečne oteplilo a jar klope na dvere, určite znovu začnem behať, pretože pri behu sa viem úžasne odreagovať . No a po večeroch sa chystám tráviť čas so svojimi priateľmi, väčšinou na káve alebo čaji v kaviarňach, " Filip Huszár, 16 r.

,, Budem sa učiť na písomné matury, cestovať a pomáhať rodine. Užívať si život a usmievať sa, " Peter Franík, 19 r.

Ilustračné foto: J. Slabej, ddk

ddk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM