Kornel Kubík Univerzity

Beánia študentov Univerzity Komenského: Zabávala ich skupina Iné Kafe

Študenti Univerzity Komenského sú známi tým, že radi usporadúvajú beánie s vystúpeniami slávnych umelcov či skupín. Ani tento rok tomu nie je inak. Študenti Prírodovedeckej fakulty UK usporiadali prvý ročník ich beánie, na ktorý si pozvali známu slovenskú kapelu Iné Kafe.

Ilustračný obrázok k článku Beánia študentov Univerzity Komenského: Zabávala ich skupina Iné Kafe
Zdroj: Dnes24.sk

V stredu 23.10.2013 od 20:30 sa v ateliéri Babylon na Kamennom námestí v Bratislave opäť žilo naplno. Najprv sa predstavili dve predkapely – FishingStrip a FarbenLehre, pričom druhá prišla až z Poľska.

Približne o 22. hodine sa za búrlivého jasotu študenti dočkali aj hlavných hviezd večera – slovenskej pop-punkovej skupiny Iné Kafe. Zazneli známe hity od najstarších až po tie novšie, ktoré si spolu s nimi zaspievali a odskákali aj študenti.

Nechýbali songy ako Ráno, Spomienky na budúcnosť či Ružová záhrada. Vystúpenie sa nemohlo ukončiť inak ako typickou hymnou mnohých akcií „end párty piesňou“ Záverečná. Po koncerte preladili na tanečnú nôtu DjaneTrixxi & hot brotherz, aby tí, ktorým ešte zostala energia, mohli pokračovať.

Student24.sk/Monika Kusendová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM