Jaroslav Dodok Ostatné

Cestuj do exotického Grécka!

Občianske združenie MSconnect dostalo možnosť zapojiť sa do medzinárodného projektu s cieľom medzinárodného zahraničného študijného pobytu v exotickom Grécku. Celkom 6 mladých ľudí dostane šancu zúčastniť sa pobytu v termíne od 25. 5 - 2.6. 2012.

Títo mladí dostanú jedinečnú možnosť spoznávať nielen grécku kultúru, ale kultúru účastníkov z celej Európy. Projekt so zameraním na medzinárodné tradície a rozdiely v stravovaní a gastronómie jednotlivých členských štátov v EU.

,,Takéto projekty sú pre študentov veľmi lákavé a je veľký záujem o zúčastnenie. Preto si myslím, že štúdijné pobyty sú veľkým prínosom, pretože mladí ľudia sa veľa nového naučia, precvičia si konverzáciu v anglickom jazyku a taktiež na pobytoch nechýba ani zábava, " hovorí predseda MSconnect Daniel Csúr.

Podmienkou je znalosť anglického jazyka na dobrej komunikačnej úrovni. Ubytovanie, strava, program, cesta zabezpečená a hradená zo zdrojov EÚ. Každý účastník si hradí 30% nákladov spojených s cestovným (cca. 150 €) a účasnícky poplatok. (cca. 50€). Prihlásiť sa môžu všetci vo veku od 16–18 rokov do 28. marca .

Viac informácii o exotickom Grécku, ale aj prihlášku na pobyt nájdete na: http://www.facebook.com/…710659314427

Zdroj: MSconnect, ddk Ilustračné foto: skrz.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM