Martin Károly Zábava

Ďalšie tromfy CITY FEST-u: Na tieto hviezdy sa tešte...

Megahudobná akcia sa nezadržateľne blíži! V žiarskom parku je každoročne takmer 14 000 ľudí. Doterajšie ročníky CITY FESTU boli zadarmo. Po novom si Žiarčania zaplatia. Pozrite si kompletný program.

Už poznáme aj ďalšie mená účinkujúcich. Na tohtoročnom City feste uvidíte aj Vaša Patejdla či Arakain. Okrem nich vystúpi aj AMO, Zuzana Smatanová či Janko Kuric.

Tohtoročný City fest sľubuje naozaj veľa dobrej hudby. Už sme avizovali Zuzanu Smatanovú, AMO, Majka Spirita či Janka Kurica s Vidiekom. Teraz MsKC prezradilo aj ďalšie zaujímavé mená. Pozrieť a vypočuť si budete môcť českú rockovú legendu Arakain. Jej vystúpenie je naplánované už na 16.00 hodinu. Z Čiech príde aj speváčka Debbi. Ďalším lákadlom bude aj Elánista Vašo Patejdl. Ďalej to budú kapely ako From Our Hands, Christmas či Sunity. [size=14] [color=#cc0000]­Vstupné jedno euro[/color][/size] Keďže po City feste ostane Park Štefana Moysesa v katastrofálnom stave, rozhodlo sa MsKC vyberať akýsi poplatok, jedno euro na osobu, pomocou ktorého potom vyčistia a upravia park. Deti do 120 cm platiť nebudú.

City fest začína 11. augusta o 13.00 hodine a potrvá do skorých ranných hodín.

[color=#cc0000]­Súvisiaci článok [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.137609_CI­TY-FEST:-Hlavne-hviezdy-v-utajeni!]CITY FEST: Hlavné hviezdy v utajení![/link] [link=http://www­.ziar24.sk/clan­ky?extend.137840_Zden­ka-Predna-%2828%29-priznava:-Moj-milacik-je-ziarlivy]Zdenka Predná (28) priznáva: Môj miláčik je žiarlivý[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM