Jaroslav Dodok Festivaly

Dnes popoludní sa začne festival Orange Music Summer na Duchonke

Leto v znamení Elánmánie je slogan a najväčší ťahák festivalu. 25 najväčších hitov slovenskej hudobnej legendy v podaní Patejdla, Baláža a členov skupiny Starmania je jednou z hudobných udalostí roka.

Premiéra nového svetelného parku[/size][/co­lor]

Ako je známe, skupina Elán zásadne na hudobných festivaloch neúčinkuje a v súčasnosti má v pláne už len niekoľko svojich rozlúčkových megakoncertov. Diváci tak budú svedkami veľkolepej pódiovej šou umocnenej najkvalitnejšou zvukovou aparatúrou a úplne novým svetelným parkom, ktorý bude mať slovenskú premiéru práve na festivaloch Orange Music Summer.

Z ČR príde Nightwork[/si­ze][/color]

Okrem elánovskej šou sa v dvojdňovom programe na Duchonke predstaví špička slovenskej populárnej hudby – skupiny IMT Smile, Polemic, A.M.O., Marián Čekovský & Vianočné trombóny, Heľenine oči, Peter Bič Project, Bora, Neverback, Alone, Unisex, Sunlips, Kabát revival, Zoči voči, Rock Reunion, Out Of Control, Adam Ďurica či Juraj Zaujec. Organizátori pozývajú každý rok aj popredného interpreta z Českej republiky, tento rok je ním skupina Nightwork na čele so spevákom Vojtěchom Dykom, strieborný Český slávik za rok 2011.

Vstup zdarma pre deti do 130 cm [/size][/color]

Návštevníci budú môcť počas festivalu využiť tradičnú oddychovú zónu Orange oáza, kde bude k dispozícii pripojenie na internet, „nabíjačkáreň“ pre mobilné telefóny, stolný futbal, možnosť prečítať si aktuálne noviny, zabaviť sa či vyhrať zaujímavé ceny v rôznych súťažiach. Pripravený je aj bubnový workshop či cyklo generátor, na ktorom si môžu napríklad dobiť mobil a zašliapať vo festivalovej nálade. Ambíciou organizátorov je pritiahnuť na festival aj rodiny s deťmi, preto majú deti s výškou do 130 centimetrov na hudobný festival vstup zdarma.

student24/tasr foto: student24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM