Jaroslav Dodok Festivaly

Ewu Farnú fanúšikovia stretnú len na jedinom slovenskom festivale! Ktorý si vybrala?

Festival Rockový Záber rok čo rok zvyšuje svoju úroveň a nebude tomu inak ani tento krát. Najstarší severoslovenský festival sa ako zvyčajne uskutoční začiatkom leta v Gäceľskom areáli Camp Tília Dolný Kubín. Máte sa teda na čo tešiť. A kvôli čomu? Nebude to len známa porotkyňa...

Ilustračný obrázok k článku Ewu Farnú fanúšikovia stretnú len na jedinom slovenskom festivale! Ktorý si vybrala?
Foto: Jaroslav Dodok

Ako sme naznačili už v úvode článku, ako headliner festivalu sa predstaví mladá, krásna a talentovaná Ewa Farná. Rockový zaber bude v podstate jediným festivalom, na ktorom táto mladá speváčka predvedie svoje prednosti. Všetkým účastníkom je určite dobre známa z poroty československej Superstar.

Zo starších ročníkov určite nemôžeme opomenúť výborného speváka a zástupcu Slovenska na Eurovízii, Mira Šmajdu. A keď už hovoríme o superstar… Jimi Cimbala s kapelou Metropolis chýbať nebude taktiež!

So zahraničia predvedú svoje schopnosti výborné zoskupenia Dragon´s Eye, Hlahol ale aj Sakumprásk. Slovenskú scénu oživia Gladiátor, Vandali, Čad, Arzén, The Lampions a mnoho ďalších výborných kapiel.

Pre odvážlivcov je pripravený Karaoke stage. Pre tých čo sú radi online, zase free WiFi v celom areáli festivalu. Samozrejme sprchy a všetko potrebné pripravili organizátori je pre účastníkov zadarmo.

Na rockový Záber sa môžete tešiť už 14–15. júna 2013

Ďalšie novinky z hudobného leta na Slovensku nájdete na portáli music-zone.eu

student24/music-zone foto: music-zone

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM