Jaroslav Dodok Zábava

FOTO: Topfest 2012: Hudba otriasala celým letiskom

V piatok a sobotu 29. a 30. júna si na piešťanskom letisku fanúšikovia punk-rockovej hudby prišli na svoje. Zábava bola nekonečná a všetci si užili kopec poriadnej muziky.

Organizátori pripravili tak ako minulý rok hlavný „dvoj-stage“, zložený z dvoch pódií, kde sa kapely postupne striedali. Okrem toho čakal na divákov druhý stage a tiež TOPTRANCE stage pre fanúšikov tanečnej hudby.

V piatok túto hudobnú nakladačku odštartovali kapely ako CHRISTMAS, ZOČI VOČI či VIDIEK, so vždy usmiatym Jankom Kuricom. Ďalej sa predstavili slovenské kapely INE KAFE, POLEMIC, FUERA FONDO, a plánovaných lídrov GODSMACK z USA však kvôli chorobe nahradili na poslednú chvíľu LORDI.

Sobotu odpálil BRAŇO MOJSEJ so svojimi nenahraditeľnými pesničkami, pokračovali HEĽENINE OČI, ZUZANA SMATANOVÁ, BEFORE THE ZERO DAY, THE PARANOID a iné. Večer to rozprúdili svojimi stálymi hitmi IMT SMILE, potom česká ANETA LANGEROVÁ a pokračovala skvelá fínska kapela NIGHTWISH, ktorá pre slovenské publikum hrala prvýkrát. Kvalitnú bodku za celým festivalom zahral KABÁT, ktorý nevynechal skoro žiadny ročník TOPFESTU.

[blockquote]Na TOPTRANCE tanečnom pódiu sa predstavili aj DJ-ovia celosvetových rozmerov. Okrem všetkými očakávaného MARTINA SOLVEIGA, autora hitu Hello, sa dalo zatancovať na mixy nemeckého MARKUSA SCHULZA či bosniacko-kanadského ARNEJA. [/blockquote] Počas celého festu boli ľuďom k dispozícii aj rôzne zábavné atrakcie a ľudí tiež fantasticky osviežili hasičské jednotky a snežné delá v obrovských horúčavách. Prvú nádielku fotiek z tejto akcie si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

student24/Kristína Kružicová Foto: Kristína Kružicová

topfest
66
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM