Jaroslav Dodok Ostatné

Fotografi predstavia exkluzívne letecké i svadobné fotky

Po Slovensku bude putovať výstava profesionálnych fotografií. Výstavu otvoria 31. mája v košickom Auparku, poputuje aj do Žiliny, Piešťan a Bratislavy. Jedenástu spoločnú výstavu členov Asociácie profesionálnych fotografov Slovenskej republiky (APFSR

Na putovnej výstave, ktorá sa následne presunie do Žiliny, Piešťan a napokon do Bratislavy výber prezentuje spolu desať profesionálnych fotografov.

//"Návštevníci sa môžu tešiť na prírodné scenérie a letecké zábery od Filipa Kuliseva, krajinky Martina Vrabka, svadobné portréty Mareka Lukacka, zábery zvierat, ako ich zachytil Tomáš Hulík či prírodné motívy od Gabriela Liptáka. Reklamnú fotografiu zastupujú Vladimír Škuta a Jano Štovka. Výtvarnú fotografiu predstaví Aňa Struhárová a Katarína Jesná a portréty Lolla Fukari,“ //agentúru SITA o tom informovala tajomníčka APSFR Adriana Čanigová.

Výstava bude premiérovou pre troch členov asociácie – Katarínu Jesnú, Jána Štovku a Vladimíra Škutu. //„Cieľom spoločnej výstavy je nielen predstaviť verejnosti diela mladých a talentovaných fotografov, ale aj ukázať, že slovenské fotografické umenie je dostatočne kreatívne a dokáže udržať krok so svetom. Napokon na výstave bude viacero diel, ktoré získali v nedávnej minulosti prestížne medzinárodné ocenenia,“ //priblížil dramaturgiu výberu fotografií Filip Kulisev.

Výstava členov APFSR sa po necelých troch týždňoch v Košiciach presunie do Žiliny, kde bude v Auparku od 20. júna do 7. júla. Následne bude pokračovať v piešťanskom Auparku v termíne od 9. do 26. júla. Putovanie po Slovensku zakončí od 28. júla do 15. augusta v bratislavskom Apollo Business Centre. Podrobnejšie informácie sú k dispozícii na internetovej stránke asociácie – http://www.apfsr.com.

student24/webnoviny foto: webnoviny

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM