Jaroslav Dodok Šport

Hokejové derby GAS vs. GJGT v Banskej Bystrici

Včera podvečer si na banskobystrickom hokejovom štadióne už tradične zmerali sily dva tímy z domácich gymnázií, a to Gymnázium Andrea Sládkoviča a Gymnázium Jozefa Gregora Tajovského. V zápase padlo celkovo až desať gólov, ktoré pomohli vytvoriť poriadnu hokejovú atmosféru.

Ilustračný obrázok k článku Hokejové derby GAS vs. GJGT v Banskej Bystrici
Foto: Jaroslav Dodok

,,Tento rok bol zápas veľmi zaujímavý, padlo veľa gólov a sme radi, že sme mohli zorganizovať takúto športovú akciu. Okrem zápasu však vystúpili aj krasokorčuliarky a všetci fanúšikovia mohli vyhrať v tombole zaujímavé ceny," povedala na adresu tradičného banskobystrického podujatia jedna z jeho organizátoriek Martina Lipoldová. Keďže posledné štyri roky si víťaztvo užívalo GAS, na včerajšom zápase sa snažili udržať si víťazstvo, avšak neúspešne.

Viac striel, rýchlych útokov, ale aj lepšie kombinácie pomohli hokejistom z Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského vyhrať 6:4 a pohár tak po 4 rokoch konečne putoval do ich šatne. Chlapci z GAS však takisto predviedli produktívnu hru a na mantineloch na súperov poriadne pritlačili, čo sa pravdepodobne nepáčilo fanúšikom zo sektora GJGT, pretože sa na ľade objavila rozbitá flaša, ktorá zapríčinila prerušenie zápasu na niekoľko minút. ,,Diváci si mohli všimnúť na ľade aj jediné dievča, Veroniku Borovjakovú, ktorá hrala za GJGT," dodala organizátorka Bibiána Babáčová.

student24/Jaroslav Dodok

Hokejová zápas GAS vs. GJGT
63
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM