Peter Handzuš Šport

Hráči HC Lev prišli fanúšikom poďakovať za podporu

Približne 500 fanúšikov sa prišlo v pondelok večer do jedného z popradských obchodných centier rozlúčiť s hráčmi HC Lev Poprad.

Tí absolvovali svoju prvú sezónu v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) a hoci nepostúpili do play off, sezónu dohrali so cťou. „Ja by som to nenazval lúčením, hráči sa skôr prišli poďakovať za podporu, ktorú sme tu dostali v premiérovej sezóne, pretože 16-krát vypredať halu je niečo viac, než sme očakávali,“ povedal pre TASR hovorca klubu Jan Rachota.

Atmosféra bola podľa neho na štadióne výborná počas celej sezóny. Hráči sa prišli s fanúšikmi podeliť o podpisové kartičky, milovníci hokeja sa mohli so svojimi favoritmi aj odfotiť.** „Prišlo 16 hráčov a nechýbali tie najväčšie hviezdy ako Ľuboš Bartečko, Ján Laco, Jiří Hunkes, Branislav Mezei, Martin Štrbák, jednoducho všetci hráči, ktorí v závere sezóny patrili medzi opory mužstva,“** doplnil Rachota. Počas autogramiády mohli fanúšikovia získať rôzne suveníry a vystúpilo aj zoskupenie Hustle cheerleaders, ktoré hráčov sprevádzalo a divákov bavilo na štadióne počas celej premiérovej sezóny.

Hokejistov HC Lev Poprad teraz čaká záver úvodnej sezóny, vo štvrtok 23. februára opäť odlietajú do Ruska, kde ich čaká Nižný Novgorod a následne Dinamo Moskva. „Potom im končí sezóna, uvidíme ako sa im podarí odohrať tieto dve záverečné stretnutia, ale myslím si, že s úvodnou sezónou v KHL môžeme byť spokojní,“ uzavrel hovorca klubu.

Teraz však ešte nie je isté, že sa hráči HC Lev do Popradu vrátia. Veľa sa hovorí o presťahovaní klubu do Prahy. Rachota však už dávnejšie potvrdil, že klub nekončí a o tom, kde sa bude nasledujúca sezóna hrať, sa rozhodne na základe analýzy zhruba o mesiac.

Text: TASR Foto: Poprad24, hclev.eu Video: Poprad24

Hráči HC Lev prišli fanúšikom poďakovať za podporu
1
Galéria
autogramiada_lev
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM