Jaroslav Dodok Rôzne

Leto ešte nekončí! Tu je prehľad podujatí na Záhorí...

Ani august nebude chudobný na kultúrne, zábavné, či športové podujatia. Preto sme sa rozhodli urobiť výber tých najzaujímavejších. Čaká na vás festival, či streetbalový turnaj.

Streetfest Malacky[/size][/co­lor]

V sobotu, 11. augusta sa v areáli Cirkevného gymnázia v Malackách uskutoční jubilejný 15. ročník streetballového turnaja Streetfest Malacky. Počas uplynulých rokov sa ľudia mohli okrem basketbalu zabaviť na kultúrnom programe, ktorý prebiehal súčasne. Toho roku sa organizátori rozhodli vrátiť späť ku koreňom turnaja a bude sa hrať iba Streetball. No i napriek tomu, sa účastníci budú môcť zabaviť pri samotnej hre alebo rôznych basketbalových súťažiach. Celý deň sa bude o hudbu starať DJ.

Turistický výstup na Vysokú[/size][/co­lor]

V nedeľu, 12. augusta sa uskutoční 5. ročník výstupu na Vysokú. Tento výstup je nenáročný a úplne v pohode ho zvládnu aj malé deti, či starší ľudia. Tu je niekoľko rád, ktoré by vám mali zaručiť bezproblémový výstup: pevná turistická obuv, vhodné športové oblečenie, pršiplášť, jedlo na opekanie počas spiatočnej cesty. Začiatok výstupu je o 9.00 hod. od rekreačného zriadenie Vývrat. K dispozícii je aj autobus, ktorý odchádza o 8.00 hod. od Športovej haly Malina v Malackách.

UV-fest[/size][/color]

Trojdňový UV_fest sa bude konať 17.-19. augusta, pri obci Rohožník. UV_fest je podujatie, podporované medzinárodnou organizáciou Vyšehradský fond, vďaka čomu tu môžete vidieť tie najtalentovanejšie zoskupenia zo Slovenska, Česka, Poľska a Maďarska. Samotným cieľom festivalu je dať priestor mladým talentovaným, podporiť menšinové kultúrne žánre a spojiť návštevníkov festivalu v príjemnej atmosfére. Viac info na www.uvfestival.sk

student24/Karolína Haramiová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM