Rastislav Búgel Zábava

Majk Spirit mieri do Podhájskej! Vezme si aj plavky?

Obec Podhájska v novozámockom okrese je vyhľadávaným miestom pre jej termálne kúpalisko. Správy o ňom dorazili aj do tímu Majka Spirita. Do Podhájskej sa však prioritne nechystá za kúpaním.

Talentovaný Objav roka z udeľovania cien Slávik 2011 prijal pozvanie na 6. ročník Podhájska Music Fest-u. Ten sa síce profiluje ako rockový, no jeho organizátori každý rok doprajú návštevníkom nejakú lahôdku. Tento rok je to, okrem štartu celého programu v piatok 13-teho, práve vystúpenie Majka Spirita, ktorý sa na pódiu predstaví o deň neskôr, v sobotu. Návštevníci sa môžu tešiť nielen na jeho skladby z debutového albumu Nový človek, ale aj na raperov pozitívny prístup k životu, ktorý si iste nezabudne zbaliť so sebou do Podhájskej. Ako to bolo s plavkami, vás budeme informovať po skončení festivalu.

Veľkému ťaháku programu Podhájska Music Fest-u 2012 Majkovi Spiritovi budú v prvý deň sekundovať ostrieľané hudobné mená: Inekafe, Slobodná Európa, Polemic, IMT Smile, Zuzana Smatanová. V sobotu vystúpia aj kapely Smola a Hrušky, From Our Hands, Zoči Voči či Konflikt.

Ak stále váhate, vstupenky zakúpite aj priamo na mieste konania. Vstup na jedeň deň vás vyjde na 13, na oba na 19 €. Okrem bohatého hudobného programu čaká festivalníkov stanové mestečko, vynikajúce gastronomické špeciality a už tradične jedinečná atmosféra.

Foto: majkspirit.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM