Jaroslav Dodok Udalosti

Mega dance, Kvasfest, ale aj Majk Spirit...

Pripravili sme vám výber TOP 6 zábavno-kultúrnych podujatí, na ktorých nesmiete chýbať. Čítajte ďalej a vyberte si udalosť, na ktorej sa zúčastníte.

Pondelok – 9. apríl, MEGA DANCE

  • športová hala Žitavany (Zlaté Moravce)

Už v pondelok sa uskutoní ďalšia skvelá akcia, na ktorej nesmieš chýbať! Ide o 1.Mega dance projekt v tomto roku. Pozvaní sú známi domáci DJ-i, ako DJ RADY, DJ SPIRIT, nový DJ MOSKWA a čerešničkou na torte bude moderátor relácie Music one a jeden z top DJ-ov na Slovensku – DJ BIDLO aka AQUA. Tešiť sa môžete na masívne ozvučenie, preplnenú halu a zaručene nezabudnuteľnú noc.

Pozrite si zostrih z minulého roku: [youtube=400,270]h­ttp://youtu.be/wHRthPR2­exc[/youtube] Zdroj: youtube

Streda – 11. apríl, SCHOOL PARTY

  • klub Ministry of Fun Banská Bystrica

Pre všetkých študentov, aj neštudentov opäť prichádza School Party, na ktorej sa predstaví jeden z najlepších slovenských interpretov, Objav roka 2011 – Majk Spirit. Spoločnosť mu budú robiť DJ Drozďo a Dj Dace, ktorí ponúknu poriadnu dávku zábavy.

Piatok – 13. apríl, KVASfest – absolution

  • BB, BA, TR, ZL, KA, NR

Každý hudobný fanúšik by si mal do kalendára zaznačiť 13. apríl, pretože postupne až v 6-tich mestách vystúpia Zoči voči, The Paranoid, Brainscan a Before the Zero Day.

13.4. v Banskej Bystrici, 14.4. v Bratislave, 20.4. v Trenčíne, 21.4. v Žiline, 27.4. v Košiciach a 28.4. v Nitre.

Pozrite si upútavku: [youtube=400,270]h­ttp://youtu.be/G9BlY7O2­83g[/youtube] Zdroj: youtube

Utorok – 10. apríl, Tell It Quick

  • 17:00 Žilina, Stanica Žilina – Záriečie

Festival krátkych filmov a fotografií na internete.Odov­zdávanie cien 2. ročníka festivalu krátkych filmov a fotografií na internete Tell it quick. Odovzdané budú ceny v kategóriách ako hraný film, dokument, videoklip alebo 5-sekundový a 60-sekundový film. Vo fotografickom festivale budú udelené ceny za prírodu alebo šport. Na festival sa prihlásilo viac ako 200 filmov a 300 fotografií.

Sobota – 14.apríl, Spring tour 2012: Millhouse + Gas

Kapely Millhouse a Gas sa vydávajú počas najbližších dní do piatich slovenských miest, aby predstavili svoju tvorbu. Na koncertoch zahrajú aj lokálne kapely. Turné začína v nedeľu v Prievidzi, nezabudne na Nitru, Bratislavu, či ostatné mestá. 8.4 . Prievidza Escobar 14.4. Trnava ART Klub 21.4. N. Mesto n/Váhom Klub Za Rampami 4.5. Nitra Čudný Pohľad 12.5. Bratislava Randal Club

Štvrtok – 12.apríl, koncert Patrika Žigmunda

  • o 19:00 v Malej synagóge v Trnave

Patrika si už od detstva všímali, pretože jeho hudobný talent bol neprehliadnuteľný. Ako trojročný začal hrať na husle a už v piatich rokoch mal svoj prvý koncert. Od vtedy je známy ako „zázračné dieťa“, ktoré koncertuje po celom svete od New Yorku, cez Mexiko až po Slovensko.

ddk Foto: TASR, birdz.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM