Jaroslav Dodok Festivaly

Najväčší festival vzdelávania Inner Winner 1-krát na Slovensku!

V dňoch 19.10. – 21.10. 2012 sa uskutoční súčasne v Bratislave aj v Prahe nekomerčný festival vzdelávania Inner winner (Vnútorný víťaz), venovaný svetovým trendom v osobnostnom rozvoji a vo firemnom vzdelávaní.

Inner winner dosiaľ píše históriu troch úspešných festivalov, ktoré sa uskutočnili v Prahe a ktorých sa zúčastnilo viac ako 1000 návštevníkov z viac ako 150 spoločností.

Na jesennom Inner winner festivale budete mať možnosť počas troch dni okúsiť neformálnu tvorivú atmosféru festivalu a vzdelávať sa netradičným spôsobom na 36 interaktívnych workshopoch, na ktorých vystúpia špičkoví lektori zo Slovenska, Čiech aj zahraničia.

Pozvanie na festival okrem iných prijali aj osobnosti ako Brian Tracy (autor viac ako 40 svetových bestsellerov o osobnostnom rozvoji), Jazz Rasool (UK) a Marie Diamond (UK), ktorú ste mohli vidieť účinkovať vo filme The Secret.

Koncept programu je zostavený tak, že workshopy prebiehajú paralelne. V jeden moment tak máte možnosť vybrať si z troch alternatív programu vo veľkej sále alebo v dvoch menších salónoch. Každý workshop trvá 90 minút. Počas jedného dňa môžete absolvovať 12 interaktívnych workshopov a zúčastniť sa inšpiratívneho fóra s jednou celodennou témou. Okrem toho sú počas celého festivalu pripravené aj sprievodné akcie ako chôdza po žeravých uhlíkoch, networking v korporátnej čajovni, vysypávanie pieskových mandál a množstvo ďalších.

Tematické okruhy jesenného festivalu: • firemné konštelácie, mediálny koučing, dynamika bohatstva, prezentačné zručnosti • mentalita hojnosti, sebakoučovanie, time manažment, efektívny stress manažment • intuitívna pedagogika, NLP, sociálne siete, dancing coaching, leadership, šťastie v práci • change manažment, mozgový jogging, EFT, typológia osobností, korporátne feng shui • blue ocean strategy, neuroleadership, myšlienkové mapy • nekonvenčný teambuilding, efektívne učenie, transformácia vnútorných postojov • umenie improvizácie, win win strategy, kreatívne myslenie, tvorivá vizualizácia

student24/Michaela Homolová foto: inner-winner.sk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM