Kornel Kubík Zábava

Novinka pre fanúšikov Simpsonovcov: Prichádzajú ako stavebnica Lego

Súprava bude obsahovať figúrky hlavných postáv zo seriálu Simpsonovci (1989), medzi ktorými nebudú chýbať Homer, Bart, Marge či Ned Flanders.

Ilustračný obrázok k článku Novinka pre fanúšikov Simpsonovcov: Prichádzajú ako stavebnica Lego
Foto: Kornel Kubík

Dánska spoločnosť Lego oznámila, že pripravuje rad stavebnicových produktov inšpirovaný úspešným animovaným televíznym seriálom Simpsonovci (1989). Súprava bude obsahovať aj figúrky hlavných postáv zo seriálu, medzi ktorými nebudú chýbať Homer, Bart, Marge či Ned Flanders.

Stavebnica by sa mala na trh v USA dostať budúci mesiac a predávať by sa mala za 199,99 amerických dolárov (v prepočte približne 147 eur). V máji plánuje spoločnosť dať do predaja aj 16 samostatných figúrok Simpsonovcov.

V rámci propagácie sa firma dokonca dohodla s americkou produkčnou spoločnosťou Twentieth Century Fox, ktorá je vlastníkom práv na Simpsonovcov, že v rovnakom mesiaci odvysiela v USA aj epizódu, v ktorej budú vystupovať postavičky z lega.

Simpsonovci sú najdlhšie vysielaným animovaným seriálom v USA a tiež americkým sitkomom s najväčším počtom dielov. Jeho prvá epizóda mala premiéru 17. decembra 1989, postavičky sa však na obrazovke objavili už v roku 1987 v Tracey Ullman Show.

Seriál vysielajú vo viac ako 100 krajinách sveta a nadabovaný je viac ako 50 jazykmi. Simpsonovci majú od roku 2000 svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Simpsonovcov ako Lego nájdete na fotkách a videu hore vpravo.

FOTO: facebook.com/LEGO

Novinka pre fanúšikov Simpsonovcov: Prichádzajú ako stavebnica Lego
1
Galéria
Novinka pre fanúšikov Simpsonovcov: Prichádzajú ako stavebnica Lego
11
Galéria
Foto: Kornel Kubík
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM