Jaroslav Dodok Životný štýl

OBRAZOM: Toto je dvadsiatka semifinalistiek Miss Universe

Organizátori súťaže Miss Universe Slovenskej republiky v sobotu v noci vybrali dvadsiatku dievčat, ktoré postúpili do semifinále 15. ročníka. O dvanástke postupujúcich do aprílového finále sa rozhodne počas sústredenia v Trnave, ktoré sa začína už o niekoľko dní.

Ilustračný obrázok k článku OBRAZOM: Toto je dvadsiatka semifinalistiek Miss Universe
Foto: Jaroslav Dodok

“Môžem povedať, že tento rok patril medzi tie najsilnejšie. Prišlo veľmi veľa dobre pripravených a krásnych dievčat, takže porota to vôbec nemala jednoduché. O semifinálovej dvadsiatke sa preto rozhodovalo až do noci,” uviedla riaditeľka Miss Universe Silvia Lakatošová s tým, že výber dvanástich finalistiek bude ešte ťažší.

“Bude naozaj ťažké rozhodnúť, kto nepostúpi, ale už dnes mám medzi dievčatami niekoľko tipov. Odhadnúť víťazku je však ešte veľmi predčasné,” dodala. Podobný názor má aj úradujúca Miss Universe SR Ľubica Štepánová.

“Prišli naozaj krásne dievčatá a som rada, že moje tri favoritky sú v top dvadsiatke,” prezradila. V porote sa okrem nej objavila aj Dagmar Kolesárová, víťazka z roku 2011.

Semifinalistky čaká na budúci týždeň prvé sústredenie, počas ktorého absolvujú nielen prípravy na finále, ale i fotografovanie. Na konci tohto sústredenia organizátori súťaže vyberú finálovú dvanástku.

Obrazom: Toto je dvadsiatka semifinalistiek Miss Universe SR
7
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM