Jozef Milan Univerzity

Pedagogická fakulta KU sa nebojí odhalenia slabších stránok

Pedagogická fakulta sa prihlásila do XIV. ročníka súťaže Národná cena SR za kvalitu 2013. Vedenie fakulty vníma prihlášku hlavne ako záväzok a zodpovednosť voči zákazníkom - svojim študentom. Odhalením oblastí na zlepšovanie chce neustále zvyšovať svoju výkonnosť a efektívnosť.

Ilustračný obrázok k článku Pedagogická fakulta KU sa nebojí odhalenia slabších stránok
Foto: Jozef Milan

Účasťou v Národnej cene SR za kvalitu chce PF KU potvrdiť snahu o neustále zlepšovanie a zvyšovanie výkonnosti fakulty, pretože potvrdenie silných stránok a odhalenie oblastí na zlepšovanie je zdrojom posunu vpred, inšpiráciou a strategickým zámerom budovania stále efektívnejšej Pedagogickej fakulty.

Národná cena SR za kvalitu je prestížnou súťažou, ktorá oceňuje organizácie najvyšším možným stupňom národného uznania. Je založená na dôslednom a objektívnom overovaní efektívnosti a kvality všetkých činností organizácie so zameraním na výsledky a priority podľa jasne stanovených kritérií modelu CAF.

Stanovené kritériá modelu CAF a parametre súťaže sú zhodné s Európskou cenou za kvalitu a umožňujú aplikovať nielen metodiku komplexného manažérstva kvality, ktorá je v súčasnosti uznávaná ako jeden z najprogresív­nejších spôsobov manažérstva organizácií, ale prostredníctvom rovnakého bodového hodnotenia jednotlivých kritérií v celej Európe, vzájomne porovnávať výkonnosť súčasne domácej aj zahraničnej konkurencie.

zdroj: www.pf.ku.sk; foto: T2.sk;

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM