Rastislav Búgel Šport Šport

Pedagógovia a osobnosti si zmerajú sily: Pomôžu charitatívnemu turnaju

Pre občianske združenie Pes v núdzi bude určený v tomto roku výťažok z nového ročníka charitatívneho volejbalového turnaja Senator's Cup, ktorý pripravila Fakulta masmediálnej komunikácie Univerzity sv. Cyrila a Metoda (UCM) v Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Pedagógovia a osobnosti si zmerajú sily: Pomôžu charitatívnemu turnaju
Foto: Slavo Petrus / Zdroj: Dnes24.sk

Bude sa konať od pondelka 21. marca do stredy 23. marca, zápasy sa uskutočnia pod taktovkou študentskej univerzitnej eventovej agentúry EjBisťu. Vlani výťažok venovali rovnako na charitatívne účely – na pomoc študentom na Ukrajine.

Otvorené pre študentov

Podujatie je otvorené pre študentov všetkých troch univerzít v Trnave, popri UCM aj Trnavskej univerzite a Materiálovotechno­logickej fakulte Slovenskej technickej univerzity, ale tiež pre stredné školy. „Sme veľmi radi, že tento rok môžeme podporiť združenie Pes v núdzi hraním volejbalu i rôznymi súťažami a kreatívnymi nápadmi od našich sponzorov a partnerov,“ povedala za organizátorov z EjBisťu Monika Farkašová. Občianske združenie Pes v núdzi pomáha nechceným a týraným psíkom hľadajúcim nový domov.

Proti pedagógom

Turnaj sa uskutoční v priestoroch bývalej základnej školy V jame a Mestskej športovej hale v Trnave. „Chceli by sme všetkých fanúšikov pozvať najmä na finálový deň do športovej haly, kde sa rozhodne o víťazovi Senator's Cup. Zároveň sa proti sebe postaví tím pedagógov a populárnych osobností v exhibičnom zápase,“ dodala Farkašová. Za farby občianskeho združenia by mali hrať Adela Banášová, Matúš Krnčok, Barbora Franeková a ďalší.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM