Zábava

Potešte na Silvestra najbližších: Pozrite si novoročné SMS, z ktorých si isto vyberiete

Aj vy pri príchode nového roka píšete správy rodine a priateľom? Vybrali sme viacero inšpirácií, medzi ktorými zaiste nájdete aj tú, ktorá vás chytí za srdce.

Ilustračný obrázok k článku Potešte na Silvestra najbližších: Pozrite si novoročné SMS, z ktorých si isto vyberiete
9
Galéria
Foto: Slávka Kellová

Nech zvony zvonia, srdcia plesajú, sviece horia a čaše štrngajú. Teraz, keď máme do konca roka iba krok prajeme veselého Silvestra a šťastný nový rok.

Hodiny tíško tikajú, nový rok už vítajú. Prišiel teda správny čas, želajme si zas a zas, veľa šťastia, zdravia, lásky nech je život bez prekážky.

Krásny a veselý Silvester, do nového roka oceán šťastia, more lásky, rieku priateľstva a potok zdravia, pramienok nádeje a ani kvapku sklamania.

Do nového roka ti prajem 12 mesiacov bez choroby, 52 týždňov šťastia, 365 dní bez starostí, 8 760 hodín lásky, 525 600 minút pohody a 31 536 000 sekúnd jedinečných chvíľ.

Veľa pohody šťastné náhody, žiadne nehody, významné dohody, sociálne výhody, rodinné zhody a vtipné príhody v novom roku…

Maličký anjelik v okne stál, a krásne Vianoce všetkým prial. Aby v novom roku zdravie, šťastie a lásku mali a stále sa na seba len usmievali.

Lásky, šťastia hodiny v kruhu svojej rodiny. Užite si spoločne krásne sviatky vianočné. A nech dlho prevláda novoročná nálada.

Čo bolo zlé v starom roku, utop v perlivom moku. A v tom novom všetko naj, s úsmevom ho privítaj. Šťastný nový rok!

Viac SMS-iek nájdete na ďalšej strane.

Ďalšie aktuálne správy

V OBRAZOCH: Žiarivá zimná výzdoba centra Bystrice je očarujúca
9
Galéria
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM