Jaroslav Dodok Ostatné

Pracovať v Google? Prečo nie?!

Už 17. apríla o 19:00 príde Ján Rosa, Slovák pracujúci pre Google, porozprávať o tom, ako funguje výberový proces v Google, ako sa tam dá dostať na pohovor a čo Vás na pohovore čaká. A prečo je vlastne ten Google taký super?

[color=#ff0000]­Každý, kto má záujem dozvedieť sa viac o Google alebo hľadá inšpiráciu, môže sa zúčastniť na prednáške How-Know 17.4. o 19:00, ktorá sa uskutoční na FEI STU[/color] (Slovenská technická univerzita v Bratislave).

[blockquote],,Jána Rosa sme pozvali preto, lebo pracuje na pozícii, ktorá je kľúčová pri zamestnaní každého absolventa technickej VŠ, najmä pre ktorých robíme prednášky. Pracuje vo významnej firme, ktorá má niečo za sebou a je dosť veľká na to, aby výberový proces bol zaujímavý aj pre slovákov. To, že pracuje v Google je čerešnička na torte." predstavuje Jozef Zelezník, člen organizačného tímu projektu How-Know.[/blockquote]

Ján Rosa študoval na FEI STU automatizáciu. Po skončení školy dal výpoveď v Accenture, kde pracoval popri škole ako admin, a vybral sa do Írska. V Dubline pracoval ako recruiter pre personálnu agentúru a po 4 rokoch dostal ponuku pracovať pre Google.

Dodnes vyhľadáva najväčšie európske IT talenty pre európske pobočky Google. Je považovaný za geeka medzi recruitermi, rozumie IT vtipom, hrá a píše vlastné RPG hry, zbiera sci-fi a fantasy knihy, komixy a je mladý ambiciózny a dokázal sa prejaviť.

,,Prednáška je určená širokej verejnosti. Myslím, že zaujme študentov, absolventov, ktorí uvažujú nad tým, kam ďalej, ale aj bežných ľudí, ktorých len zaujíma, ako to v takej veľkej firme funguje," dodal Jozef Zelezník.

Zdroj: how-know.sk, ddk Foto: socialphy.com

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM