Kornel Kubík Udalosti

Predvečer medzinárodného dňa študentov v Banskobystrickom kraji

Informačné centrum mladých Banská Bystrica si pripomenulo odkaz 17. novembra a zároveň prezentovalo svoju činnosť a aktivity na podujatí ,,Predvečer medzinárodného dňa študentov v Banskobystrickom kraji“, ktoré sa realizovalo v rámci projektu ,,Budúcnosť novembra 1989“.

Ilustračný obrázok k článku Predvečer medzinárodného dňa študentov v Banskobystrickom kraji
Zdroj: Dnes24.sk

Dňa 15. novembra 2013 sa priestory Múzea SNP v Banskej Bystrici zaplnili mladými ľuďmi a nadšencami, aby si pripomenuli nadchádzajúci štátny sviatok Slovenskej republiky – Deň boja za slobodu a demokraciu. Cieľom podujatia bolo dôstojným spôsobom ukázať, že si vážime spoločnosť, v ktorej žijeme, ako aj ľudí, ktorí pre ňu dokázali veľa urobiť. Zároveň sa tak snažíme dať pozitívny impulz vedúci k napredovaniu spoločnosti v Slovenskej republike po 20. rokoch od jej vzniku.

Podujatie v rámci projektu pripravili Centrum národov Slovensko v spolupráci s Múzeom SNP v Banskej Bystrici, Banskobystrickým samosprávnym krajom, Regionálnym európskym informačným centrom Banská Bystrica a Informačným centrom mladých Banská Bystrica. Ďakujeme všetkým, ktorí sa do zaujímavých aktivít tohto zmysluplného dopoludnia zapojili.

Aktivity ICM BB sú financované z dotácie MŠVVaŠ SR.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM