Rastislav Búgel Univerzity

Ranná rýchlovka na UKF: Študenti budú bežať v pyžamách!

Nitrianski študenti sa pripravujú na nevšedné podujatie. V areáli fakulty budú bežať odetí v svojom obľúbenom pyžame.

Ilustračný obrázok k článku Ranná rýchlovka na UKF: Študenti budú bežať v pyžamách!
Zdroj: Dnes24.sk

Študenti nitrianskej Univerzity Konštantína Filozofa sa pripravujú na zaujímavé podujatie. Rannú rýchlovku si pre nich pripravili študenti druhého ročníka Katedry masmediálnej komunikácie a reklamy UKF v Nitre.

Jedinečné podujatie naučí zúčastnených študentov zlepšeniu Time managementu. Súčasťou podujatia bude aj tzv. Pyžamový beh, kde budú študenti bežať odetí v pyžamách. Študenti svoju aktivitu začnú v stredu 6.mája o 11:00 hodine pred Pedagogickou fakultou na Dražovskej 6. Celé podujatie sa uskutoční práve v areáli Pedagogickej fakulty.

Na študentov počas behu čaká niekoľko stanovíšť. „Budú sa týkať klasických úloh, ktoré sú súčasťou väčšiny hektických rán, keď nič nestíhaš, lebo si zas ponocoval,“ informujú organizátori na stránke podujatia na Facebooku.

Organizátori pre účastníkov pripravili zumbu a stánky so zeleninou a ovocím. Na konci ich čaká Andrej Mikula, ktorý založil najnavštevovanejší portál zameraný na osobný rozvoj a správne časovanie. Víťazi Pyžamového behu sa môžu tešiť na hodnotné ceny.

Viac potrebných informácií sa dozviete na stránke podujatia.

Foto: ilustračné

Ranná rýchlovka na UKF: Študenti budú bežať v pyžamách!
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM