Jaroslav Dodok Festivaly

REPORTÁŽ: Minifest sprevádzala dobrá nálada a o to lepšia hudba

Cez víkend 8.septembra sa vo Veľkej Lomnici uskutočnil dlho očakávaný 3.ročník Minifestu. Nechýbali sme pri tom ani my.

Na našom webe student24.sk ste pred niekoľkými týždňami mohli zaznamenať súťaž o lístky na MINIFEST. Veríme, že ste sa zapojili. Ak ste náhodou túto šancu prepásli, nevadí, boli sme tam, aby sme vám ho predstavili.

Na úvod sa predstavila folk-rocková kapela SLNOVRAT, po nich nasledovali MY WAY, predstavitelia pop-rockového žánru. Pokračovala folk-rocková SMAILY z Popradu, ktorá suverénne roztancovala publikum. Nasledovalo žánrovo odlišná, metalová kapela ÚZKA CESTA z Banskej Bystrice. Nakoniec sa publikum dočkalo headlinera celého festu, worshipovej kapely TIMOTHY, ktorá dala celému tohtoročnému Minifestu bodku.

Počas festu panovala dobrá nálada a prestávky boli sprevádzané súťažami. O ľudí sa staralo 7 tímov dobrovoľníkov, aby mali všetko potrebné. Ako povedala jedna z organizátoriek Ivana://** „Okrem dobrovoľníkov a účinkujúcich prišlo ešte viac než 250 ľudí a spoločne sme tak vytvorili perfektnú, jedinečnú a nezabudnuteľnú atmosféru. Nepíšem neopakovateľnú, pretože pevne verím, že si to v ešte väčšom počte zopakujem na budúci rok. Ďakujeme všetkým sponzorom, kapelám a hlavne účastníkom, vďaka ktorým sa Minifest stal realitou. “** //

Fotky z akcie si môžete prezrieť v našej fotogalérii.

student24/Kristína Kružicová Foto: Kristína Kružicová

minifest
18
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM