Jozef Kožár Rôzne

Rozruch na stanici: Mladík vo vedre niesol pol kila marišky!

Policajný zásah rovno na autobusovej stanici! Muži zákona načapali vopred vytypovaného mladíka (24) s drogami. Ten pol kila marihuany podľa polície prevážal v plastovom vedre.

Na popradskej autobusovej stanici bolo rušno! Policajti tam načapali mladíka s drogami. Vo vedre muži zákona podľa krajského policajného hovorcu Daniela Džobaníka našli šesť igelitových vreciek s obsahom sušiny konope o celkovej váhe 500,82 gramov s priemerným 17% obsahom THC. Z tohto množstva by bolo možné pripraviť od 2 838 do 5 008 obvykle jednorazových dávok drogy.

[blockquote]Ma­rihuanu mal Popradčan kúpiť v Česku a následne prechovávať a predávať rôznym ľuďom v Poprade. Po vykonaní úkonov na autobusovej stanici policajti 24-ročného Popradčana zadržali a predviedli na policajné oddelenie. Následne bol popradským policajným vyšetrovateľom obvinený z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. [/blockquote] Uvedeného konania sa mal obvinený dopustiť po tom, čo mu bol za drogovú trestnú činnosť Okresným súdom v Nových Zámkoch právoplatne uložený podmienečný trest odňatia slobody na 2 roky a 8 mesiacov, so skúšobnou dobou v trvaní 4 roky.

//„Popri treste mu bol uložený aj zákaz požívania návykových látok a stretávania sa s osobami, ktoré majú naňho negatívny vplyv, ako aj povinnosť podrobiť sa sociálnemu výcviku alebo inému výchovnému programu. Po vznesení obvinenia bol umiestnený do cely policajného zaistenia a bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby,“ //dodal D. Džobaník.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM