Kornel Kubík Ostatné

Slovenka Denisa (24) opäť ohúrila svet krásou: Druhá vicemiss sveta a najkrajšia Európanka

Slovenka Denisa Pasečiaková uspela vo finále súťaže Miss Grand International 2013, ktoré sa konalo 19. novembra v Bangkoku. Dvadsaťštyriročná Prešovčanka sa stala druhou vicemiss a zároveň aj najkrajšou Európankou.

Ilustračný obrázok k článku Slovenka Denisa (24) opäť ohúrila svet krásou: Druhá vicemiss sveta a najkrajšia Európanka
Zdroj: Webnoviny.sk

Rozhodol som správne. Po jej predchádzajúcich úspechoch som vybral ju, aby nás na súťaži reprezentovala. O tom, že to bola správna voľba, svedčí aj jej fantastické umiestnenie. Počas celého jej pobytu v Thajsku som ju z Číny cez internet usmerňoval a radil, ako sa dopracovať k úspešnej reprezentácii našej malej krajiny vo svete. Ona veľmi dôsledne moje pokyny rešpektovala, čo jej prinieslo veľký úspech, povedal pre portál Topky.sk Jozef Oklamčák.

V súťaži bojovalo 85 kandidátok. Na prvom mieste skončila Portoričanka Janelee Chaparro a prvou vicemiss sa stala Chantel Martínez z Dominikánskej republiky.

Denisa Pasečiaková nedávno uspela aj v súťaži Miss Tourism Queen International 2013, keď vo finále, ktoré sa konalo 3. októbra v čínskom Xianningu, získala titul Miss Bikini of the World.

Slovenka Denisa (24) opäť ohúrila svet krásou: Stala sa najkrajšou Európankou
9
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM