Jaroslav Dodok Ostatné

Slovenských angličtinárov čakajú v Bratislave svetoví lektori

Nové trendy a rozvoj pedagogických zručností v oblasti jazykového vzdelávania tvoria obsah 3. ročníka medzinárodnej konferencie pre angličtinárov ELT FORUM, jedinej svojho druhu na Slovensku, ktorá sa bude konať 7. a 8. júna na pôde Ekonomickej univerzity v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Slovenských angličtinárov čakajú v Bratislave svetoví lektori
Foto: Jaroslav Dodok

Na konferencii vystúpi rekordný počet 35 domácich a zahraničných spíkrov, medzi ktorými figurujú aj medzinárodne uznávaní školitelia, ako Craig Huxley, Ken Wilson či Chuck Sandy. Už teraz je prihlásených vyše 400 učiteľov a to nielen zo Slovenska, ale aj z Čiech, Rakúska či Maďarska.

„Hviezdou konferencie bude lektorka Penny Ur, ktorá začiatkom roka získala od kráľovnej Alžbety II. Rád britského impéria za rozvoj a propagáciu metód učenia angličtiny,“ uviedla Klaudia Bednárová, predsedníčka Asociácie jazykových škôl SR, ktorá je organizátorom ELT FORUM.

Partnermi konferencie sú Pedagogická a Filozofická fakulta UK, vydavateľstvá Cambridge University Press, Express Publishing, Oxford University Press, Infoa, Macmillan, ako aj Slovenská komora angličtinárov a učiteľský inštitút iTDi.pro. Mediálnym partnerom je časopis .týždeň a študentský spravodajský portál Student24.sk. Záštitu prevzalo Ministerstvo školstva SR. Viac informácií nájdete na www.eltforum.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM