Rastislav Búgel Rôzne

Sprejer (20) pomaľoval stenu gymnázia: Policajtom neunikol

Mladík z Prahy sa rozhodol skrátiť si dlhú chvíľu sprejovaním na fasádu gymnázia. Policajtom však neutiekol.

Ilustračný obrázok k článku Sprejer (20) pomaľoval stenu gymnázia: Policajtom neunikol
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk

Mladík (20) z Prahy sprejoval na stenu Párovského gymnázia nápis. Všimol si ho však obyvateľ Pároviec a duchaprítomne zavolal políciu. Hliadka mestskej polície prišla na miesto do dvoch minút, no po sprejerovi nebolo ani stopy. Na stene gymnázia uvideli ešte čerstvý nápis. Farba na murive bola vlhká.

Priznal sa

Operátor mestskej polície opäť zavolal oznamovateľovi. Ten celý čas pozoroval mladého sprejera a poskytol tak polícii potrebné informácie o jeho pohybe. Hneď po nasprejovaní nápisu na stenu gymnázia sa mladík schoval do kríkov. Následne sa snažil utiecť cez Párovskú ulicu a stratiť sa medzi domami. To sa mu však nepodarilo a hliadka polície v spolupráci s ďalšou hliadkou sprejera zadržala. Ten sa následne priznal. Policajti u neho totiž našli spreje rovnakej farby akej bol spomenutý nápis na stene.

Darček pre kamaráta

Zaujímavo znie odôvodnenie chlapcovho činu. Ten podľa vlastných slov takýmto spôsobom venoval darček svojmu priateľovi, ktorý mal narodeniny. Mladík sa preto rozhodol, že na stenu nasprejuje jeho meno.

Nitra24.sk/ msp nitra

Sprejer na párovciach
4
Galéria
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM