Jaroslav Dodok Ostatné

Študenti a Erasmus: Aké možnosti majú mladí ľudia v Európe?

Študentská organizácia Erasmus Student Network Slovenská republika organizuje mládežnícko-občianske fórum zamerané na tému Budúcnosť Európy.

Ilustračný obrázok k článku Študenti a Erasmus: Aké možnosti majú mladí ľudia v Európe?
Foto: Jaroslav Dodok

V čase hospodárskej a ekonomickej krízy a straty dôvery medzi krajinami je práve Erasmus kľúčom k lepšej budúcnosti Európy. Erasmus buduje novú spoločnosť v Európe, ktorá už nebude bojovať za slobodu, pretože tú nám vybojovala generácia pred nami. Naša generácia bude bojovať za stabilitu v Európe. Potrebujeme viac Európy a spolčného európskeho myslenia, aby sme sa dostali z krízy.

Toto fórum bude výnimočné pre účasť viceprezidenta Európskej komisie p. Šefčoviča, poslankyne Európskeho parlamentu p. Neveďalovej, ale aj zastúpením Slovenského inštitútu mládeže IUVENTA, Mládežníckeho parlamentu v Prešove, Študentskej rady vysokých škôl Slovenskej republiky a mnoho ďalších špeciálnych hostí.

Ak vám záleží na vašej budúcnosti, zúčastníte sa mládežnícko-občianského fóra, ktoré sa koná na Magistráte mesta Košice dňa 2. decembra od 9:00 ráno. Príďte a dozviete sa veľa nových možností práve pre vás, zároveň môžete diskutovať s rôznymi osobnosťami, ktoré dlhodobo pracujú pre Európske inštitúcie a tretí sektor.

Registráciu môžete nájsť na stránke http://forum.esn.sk.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM