Jaroslav Dodok Ostatné

Študenti v Pohybe 2012

Prvý a dlho očakávaný projekt ŠUSKY v tomto školskom roku je tu! 28.9,2012 sa Škola v prírode v Kľačne zmení na miesto pohybu!

[color=#ff0000]­Rozhýbeme všetkých stredoškolákov![/co­lor] Nemáte na škole Žiacku školskú radu a ty ju chceš založiť? Alebo vaša Žiacka rada stagnuje na jednom mieste? Či chceš len spoznať nových ľudí, zabaviť sa a niečo sa naučiť?Tak neváhaj a príď si po najlepšie tipy ako všetkých zmobilizovať a život na strednej škole spestriť!

Cieľom projektu **,,Študenti v pohybe" **je predstaviť a zoznámiť študentské mestské parlamenty a žiacke školské rady, sprostredkovať medzi nimi výmenu skúseností, nápadov na projekty a prezentáciu už uskutočnených projektov. Zároveň sa jednotlivé parlamenty a ŽŠR predstavia, čím zviditeľňujú seba aj svoju školu. Vznikne tak priestor pre novú spoluprácu a inšpiráciu. Študenti tak zdokonalia chod ŽŠR na ich škole a parlamenty získajú možnosť zapojenia škôl do svojej práce.

Tento rok sa študenti môžu tešiť na množstvo zaujímavých workshopov zameraných na rozličné témy, ako komunikácia s autoritami, formálne a neformálne vzdelávanie, asertivita a podobne.

Projekt je realizovaný za grantovej podpory programu ADAM MŠVVaŠ SR.

Prihlášku na projekt Viac info na nájdeš [link=http://www­.suskaweb.sk/u­ploaded/navrat­ka%20upr%281%29­.doc]TU[/link].

Tvoja [link=www.sus­kaweb.sk]ŠUSKA[/lin­k]

student24/ŠUS

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM