Jaroslav Dodok Životný štýl

Students - novinky zo sveta mladých

Stredoškolská Študentská únia Slovenska (Šus) okrem svojich pravidelných podujatí a aktivít vydáva aj časopis Študents. Predstavujeme vám nové celoslovenské číslo, ktoré sa dostalo na internet iba dnes. Novinky zo študentského prostredia si tak môžet

V čísle sa dočítate o Fiktívnej krajine, ktorá vo februári zachvátila 30-tich študentov z celého Slovenska, taktiež sa dozviete o 5-tich plesoch, ktoré sa v plesovej sezóne udiali a zistíte, čo je to ,,Pressburg embassy".

Študentov čoraz viac láka zahraničie, medzinárodné výmeny a do popredia sa dostávajú aj štúdiá v zahraničí. Častokrát medzi mladými panuje bojová nálada, pretože zhodnúť sa na tom, ktorá je najlepšia stredná alebo vysoká škola na Slovensku, nieje ľahké. Každá škola sa v niečom od tej druhej líši. Ale čo tak porovnať školy na Slovensku a v zahraničí? Práve toto je hlavná téma časopisu Students, v ktorom nájdete otázky a odpovede, prečo ísť alebo neísť na školu do zahraničia.

Ponuka časopisu Students je v aktuálnom čísle naozaj veľká. Nájdete v nej aj rozhovor s Michalom Meškom, ktorý založil jednu z najnavštevo­vanejších webových stránok a teraz je spolumajiteľom internetového kníhkupectva.

Časopis Students si prečítate na: http://www.suskaweb.sk/…ents%204.pdf

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM