Rastislav Búgel Univerzity

Študentské zápolenia aj tento rok: TOTO je program Nitrianskych univerzitných dní

Aj tento rok sa študenti UKF a SPU stretnú pri množstve aktivít, ktoré sú pre nich pripravené počas Nitrianskych univerzitných dní. Pozrite si kompletný program pripravovaných aktivít.

Ilustračný obrázok k článku Študentské zápolenia aj tento rok: TOTO je program Nitrianskych univerzitných dní
Foto: Rastislav Búgel

Už onedlho sa bude v Nitre konať už 12. ročník populárneho študentského podujatia. Nitrianske univerzitné dni aj tento rok prinesú množstvo zaujímavých podujatí a zápolení študentov oboch univerzít. Nitrianske univerzitné dni predstavujú komplex vedecko-odborných, športových, umeleckých a spoločenských podujatí, ktoré sa každoročne konajú koncom apríla a začiatkom mája na Univerzite Konštantína Filozofa, Slovenskej poľnohospodárskej univerzite a v uliciach mesta Nitry.

Vznešené ciele

Aj tento rok chce organizačný tím nadviazať na predošlé úspešné ročníky. Cieľom projektu je prehĺbenie vzájomnej komunikácie a spoluprácu medzi oboma nitrianskymi univerzitami. „Ďalším, nemenej dôležitým cieľom je reprezentácia nitrianskych univerzít navonok vo vzťahu k úradom štátnej správy a samosprávy, významným inštitúciám a výrobným podnikom na území mesta a regiónu, ako aj k univerzitám na Slovensku a v zahraničí,“ informujú organizátori Nitrianskych univerzitných dní.

Zaujímavé aktivity

Okrem vedeckej činnosti tak tento rok študentov čakajú basketbalové, volejbalové, futsalové a iné športové zápolenia študentov. Nesmú chýbať ani obľúbené vodácke súťaže, či jarný beh Nitrou. Tešiť sa môžeme aj na palacinkovicu, tvorivé dielne a iné.

Pozrite si kompletný program Nitrianskych univerzitných dní v našej galérii!

Nitrianske univerzitné dni
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM