Katarína Reiterová Životný štýl

SuperStáristi dnes? Mikla v USA, Štroffek ako záhada...

Od prvej časti speváckej súťaže Slovensko hľadá SuperStar, kde sa predstavil Žiarčan Robo Mikla či Štiavničanka Zdenka Predná ubehlo už pekných pár rokov. Neskôr sme mohli v tejto speváckej súťaži podporovať aj Kremničana Ivana Štroffeka či Žiarčanku

Asi najznámejšou z tejto štvorky je Zdenka Predná. Neustále koncertuje, vydala už tri albumy, v tomto roku plánuje vydať štvrtý. Nedávno dokonca navštívila Žiar, kde vystúpila v rámci podujatia Žiarsky chlpáč. Pre Žiar24 prezradila, že ju môžete stretnúť relaxovať aj na štiavnických jazerách. Či sa však chystá na nejakú zahraničnú dovolenku Zdenka ešte ani sama nevedela. „Ja si radšej neplánujem nič, lebo mne nikdy nič nevyjde v tomto smere, ale vždy keď mám čas, zoberiem si auto a ideme s kamarátkami do Chorvátska. Zatiaľ relaxujem v Štiavnici na jazerách, tam sa mi veľmi páči a viac mi netreba,“ dodala bývalá SuperStaristka Zdenka Predná.

[size=14][color=#cc0000]­Ivka v Nemecku[/co­lor][/size] Žiarčanka Ivka Kováčová vydala svoj prvý album už 14. februára minulého roku. V poslednom čase však o Ivke nebolo nepočuť. Možno preto, že sa pripravovala na štátnice a momentálne žije v Nemecku. Aj jej sme sa spýtali, ako sa má, či sa stále venuje hudbe a ako bude toto leto dovolenkovať. „Mám sa super, pred pár dňami som spromovala, takže už som bakalárka,“ pochválila sa Ivka a dodala, že: „momentálne spievam v Nemecku a veľmi som tu spokojná. Dúfam ale, že mi ostane čas aj na dovolenku, pretože minulé leto sa mi to nepodarilo, tak teraz to snáď vyjde.“ Ivke, samozrejme, k jej vysokoškolskému titulu gratulujeme.

[color=#cc0000]­[size=14]Robo Mikla žije v New Yorku[/size][/co­lor] S Robom sa nám podarilo spojiť vďaka sociálnej sieti, pretože momentálne žije v Amerike, v New Yorku. Ako nám napísal: „živím sa umeleckou tvorbou, výučbou hudobných nástrojov a vysielam v zahraničnom rádiu a je mi skveloooo.“ Pár dni nato však Robo pricestoval na Slovensko „na dovolenku“, takže ho pokojne môžete stretnúť aj v uliciach Žiaru, kde už odohral aj koncert.

Ďalším SuperStaristom z nášho regiónu bol Kremničan Ivan Štroffek. O Ivanovi však nevieme nič. Nepodarilo sa nám s ním skontaktovať ani cez sociálnu sieť. Jeho momentálny život tak pre nás ostáva záhadou.

Katarína Reiterová

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM