Jaroslav Dodok Rôzne

Súťaž: Hráme o lístky na festival Yní Víkend!

Spravodajský portál student24 spolu s organizátormi festivalu Yní Víkend pre vás pripravili jedinečnú súťaž. Máte možnosť vyhrať až 3 lístky na multižánrový festival, ktorý sa uskutoční 22.-24. júna v Banskej Bystrici.

[blockquote],,Yní Víkend je street festival, ktorý vznikol pred šiestimi rokmi. Určený je najmä mladým ľuďom, ktorí majú záujem o alternatívnu hudbu, " predstavuje hlavná organizátorka Nina Snopková.[/bloc­kquote]

Na aké kapely sa môžete tešiť?

Na festivale sa predstavia kapely ako: Puding Pani Elvisovej, Billy Barman, Smola a hrušky, Noisecut, Helenine Oči a taktiež sa podarilo zavolať kapelu All Faces down z Rakúska.

Súčasťou Yného Víkendu bude aj Skate exhibition a Parkour exhibition, či prezentácia neziskových organizácií.

**Ako vyhrať 3 lístky na Yní Víkend? **

Zapojiť sa môže naozaj každý, mladší aj starší, väčší aj menší, z Bratislavy aj z Lučenca, jednoducho z celého Slovenska. Stačí ak bude zdielať tento článok (odkaz) na Facebooku a dáte like na našu facebook stránku http://www.facebook.com/…962482283538 . **Dôležité je, aby ste odkaz zdielali verejne (najlepšie z našej fb stránky), aby sme vás vedeli vyžrebovať! **

Okrem lístkov na festival hráme aj o jednu z piatich kníh, ktoré nám venovala Verejná Knižnica Mikuláša Kováča (vkmk.sk).

**Kedy sa dozviem, či som vyhral? **

Súťaž začína dnes 21. marca a víťazov vyžrebujeme v pondelok 26. marca o 17:00. Preto čím skôr sa zapojíte, vaša šanca vyhrať je väčšia!

ddk

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM