Jaroslav Dodok Festivaly

SÚŤAŽ! Minifest: festival, ktorý je malý len názvom...

Minifest je síce podľa názvu malý, no programovo a zážitkovo bohatý hudobný festival pod Tatrami, ktorý sa tento rok uskutoční už po tretí krát v obci Veľká Lomnica.

Tretí krát a stále nepočuť o žiadnej svetovej ani slovenskej hviezde. Pýtate sa prečo? Odpoveď je jasná. S pribúdajúcimi rôčikmi sa z Minifestu nechystáme robiť Megafest. Náš festival ostáva i naďalej priestorom pre začínajúce a menej známe kapely, ktorým takto dávame možnosť ukázať svoj talent priamo na festivalovom pódiu.

**Minifest sa uskutoční už 8. septembra 2012 vo Veľkej Lomnici. **

Sme toho názoru, že neznáme meno ešte neznamená nekvalitnú hudbu. Práve naopak, na Minifeste sa veru máte na čo tešiť! Spolu privítame mladé talenty nielen z nášho regiónu, ktoré nám naživo predstavia svoju tvorbu. Milovníci muziky si prídu na svoje a všetci plní rytmov, pohody a zážitkov si tak opäť po roku užijeme minifestovú radostnú atmosféru priamo pod holým nebom.

Vďaka sponzorom a ochotným ľudom je tento malý festival veľkým dielom. Mladí ľudia plní energie sa postarajú o Vaše pohodlie a bezpečnosť, preto je Minifest pre nás nielen formou zábavy, ale zároveň aj školou zodpovednosti. Mladí organizátori a dobrovoľníci zapojení v tomto podujatí tak vytvárajú priestor aj pre Vás.

VYHRAJTE lístky na Minifest![/si­ze][/color]

**Náš portál Student24 vám opäť prináša možnosť vyhrať lístky na festival. V spolupráci s organizátormi Minifestu, sme pre vás pripravili súťaž až o 3 voľné vstupy (3 lístky). Stačí, ak budete tento článok zdielať na Facebooku. Zapojiť sa môžete do nedele 12. augusta. V ten deň o 17:00 vyžrebujeme výhercov, ktorí automatický získajú voľný lístok na festival!

Nezabudnite, 8. septembra 2012 vo Veľkej Lomnici. Tešíme sa na Vás a na spoločne prežitý čas!**

Student24/minifest

minifest
12
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM