Jaroslav Dodok Univerzity

Uč sa od úspešných manažérov a rozbehni svoju kariéru!

Aj ty si uvedomuješ, že teoretické vedomosti získané počas štúdia dnes už nestačia? Máš množstvo nápadov, no chýbajú ti skúsenosti? Máš chuť pracovať na sebe, rozvíjať svoj potenciál a budovať si kariéru postupne už teraz? Tak sa prihlás do MANAGERI

Manageria Leadership Program (MLP) je 3-ročný intenzívny rozvojový program určený študentom vysokých škôl s cieľom vychovávať pre prax pripravených ale i hodnotovo založených lídrov, ktorí môžu v budúcnosti prispieť k napredovaniu a pozitívnej zmene celej spoločnosti .

Vybraní študenti dostanú príležitosť sa rozvíjať a osobnostne rásť prostredníctvom praktických školení, práce na vlastných projektoch, „diskusií bez kravát“ s úspešnými manažérmi z praxe, ale i vďaka možnosti absolvovať stáže vo firmách, poskytovanému kariérnemu poradenstvu či mentoringu. ** MLP je založené na princípe **„learning by doing“, študenti si teda vyskúšajú získané zručnosti priamo na školeniach a následne pri práci na reálnych projektoch.

MLP pozostáva z 3 levelov (6 semestrov). Obsahom 1 levelu sú intenzívne kurzy zamerané na rozvoj konkrétnych zručností potrebných v každodennom pracovnom živote, tzv. soft skills – komunikačných a prezentačných zručností, argumentácie či tímovej spolupráce. V 2 leveli študenti nadobudnú tzv. hard skills týkajúce sa predaja a marketingu, HR, IT či financií. Cieľom 3 levelu je už pripraviť študentov na reálny biznis, naučiť ich prepájať súvislosti, ale aj rozpoznať príležitostí a riziká biznis prostredia. Okrem toho budeš mať možnosť sa zapojiť aj do realizačného tímu Managerie a získať ešte viac praktických skúseností. Manageria sa snaží u študentov vybudovať aj pozitívny vzťah k neziskovým aktivitám, preto získaš možnosť zapojiť sa aj do rôznych charitatívnych činností.

Ak ťa táto ponuka zaujala, môžeš sa prihlásiť zaslaním CV **(podľa šablóny, ktorú nájdeš na www.manageria.sk) a motivačného listu na tému **„Kam smeruješ a čo očakávaš od Managerie“ na e-mailovú adresu nabor@manageria.org do 25.09.2012. V prí­pade vybratia spomedzi uchádzačov sa budeš musieť aktívne zúčastňovať povinných i voliteľných aktivít a plniť zadané úlohy. Okrem toho školné je 50 eur na semester, no v prípade študentov v nepriaznivej finančnej situácií je možné získať štipendium až do výšky 100%.

A ako hodnotia MLP jej terajší študenti?** “ Životné skúsenosti, ku ktorým sa človek len tak ľahko nedostane. Zaujímavá práca. Skvelý kolektív. Vzdelávanie praktickými aktivitami. Výnimoční lektori. Veľa zábavy."**

“Najviac sa mi na MLP programe páči skutočnosť, že mám možnosť spoznať šikovných a ambicióznych študentov, s ktorými sa počas intenzívnych kurzov pravidelne stretávam. Týmto vzniká silná komunita mladých ľudí, ktorých spájajú spoločné hodnoty s hlavným cieľom – neustále sa zlepšovať.“

Zdá sa teda, že to rozhodne stojí zato o čom svedčí aj vysoký počet prihlásených po minulé roky, takže určite neváhajte to skúsiť!

student24/Lenka Čurillová foto: sita

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM