Jaroslav Dodok Univerzity

Univerzita Komenského odovzdá diplomy viac ako 7000 absolventom

Na Univerzite Komenského (UK) v Bratislave sa včerajším dňom začala séria promócií, ktorá potrvá až do 23. júla. Diplomy si počas nej prevezme spolu viac ako 7000 absolventov prvého a druhého stupňa štúdia.

Cyklus tohtoročných promočných slávností odštartovali na UK držitelia titulu magister z Právnickej fakulty UK. Medzi posledných promovaných sa zaradia 23. júla magistri z Pedagogickej fakulty UK.//** „Pevne verím, že štúdium na našej univerzite dostatočne vyzbrojilo vedomosťami i zručnosťami všetkých absolventov. Ďalší rozvoj získaného vzdelania je plne v ich rukách!“** //uviedol rektor UK Karol Mičieta.

Počas leta sa na UK uskutoční viac ako 130 promočných aktov, ktoré sú rozdelené do Auly UK na Šafárikovom námestí v Bratislave, Moyzesovej siene Filozofickej fakulty UK na Gondovej ulici v Bratislave či do Auly Jesseniovej lekárskej fakulty UK v Martine.

Jedna výnimočná promócia sa bude konať i 22. augusta. Pôjde o ukončenie jubilejného 10. ročníka Detskej Univerzity Komenského. Diplomy si prevezmú malí absolventi detskej letnej školy.

student24/tasr foto: tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM