Jaroslav Dodok Ostatné

Usmievaj sa s nami! Medzinárodný deň úsmevu so ŠUSkou

Stredoškolská Študentská Únia Slovenska (ŠUSka) a časopis ŠTUDENTS sa rozhodli osláviť Medzinárodný deň úsmevu, ktorý tento rok pripadá na 5. október. A to nie hocijako, ale rovno vytvorením medzinárodnej kampane.

O čo ide? Prvý októbrový piatok je každoročne oslavovaný ako Medzinárodný deň úsmevu (World Smile Day). Tento deň sa rozhodli ŠUSka a časopis ŠTUDENTS venovať všetkým ľuďom prostredníctvom take-away smajlíkov. Tie si stačí vytlačiť z www.suskaweb.sk , alebo aj z facebooku. ,,Nalep plagát na dvere tvojej školy, či práce, na zastávku autobusu, alebo do výťahu a poteš tak svojich kamarátov, blízkych, ale aj všetkých neznámych,“ vyzýva oficiálna udalosť na facebooku, ktorá má do dnešného dňa cez dve tisícky pozvaných účastníkov.

Ako sa môžem zapojiť aj ja? Pridajte sa k udalosti na facebooku, vytlačte si take-away smajlíky, nalepte ich kdekoľvek a samozrejme nezabudnite celú túto akciu zdokumentovať fotkami. Tie môžete následne posielať na students.suska@gmail.com. O priebehu celej akcie sa dozviete viac už v najbližšom čísle časopisu ŠTUDENTS, rovnako ako aj na www.student24.sk.

Usmievajme sa spoločne ,,ŠUSka ti vyčarí úsmev na tvári“, či ,,Vezmi si úsmev so sebou“ sú hlavné slogany, ktoré sa nesú naprieč celou touto akciou. A preto neváhajte a staňte sa aj vy jej súčasťou a darujte úsmev nielen sami sebe, ale aj svojmu okoliu. Zapojte svoje mesto a usmievajme sa všetci spoločne. Už v piatok 5. októbra.

Oficiálny event na facebooku nájdete [link=http://www­.facebook.com/e­vents/367278893­353757/?notif_t=plan_u­ser_joined]TU![/lin­k]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM