Kornel Kubík Zábava

VIDEO: Dominika Mirgová a Kali natočili klip k pesničke Je koniec

Slovenská speváčka Dominika Mirgová zverejnila videoklip k piesni Je koniec. Skladba, na ktorej spolupracoval aj rapper Kali, pochádza z aktuálneho albumu #Nová (2013). Bývalá SuperStaristka sa rozhodla nakrútiť klip najmä pre veľký záujem fanúšikov a fanúšičiek o túto pieseň.

Ilustračný obrázok k článku VIDEO: Dominika Mirgová a Kali natočili klip k pesničke Je koniec
Zdroj: YouTube.com

„Hneď ako vyšiel album, nás začali bombardovať prosbami o videoklip. Skladbu si vybrali sami. Tri týždne po zverejnení audia sme mali viac ako milión prezretí. To nás presvedčilo, aby sme video nakrútili čo najskôr,“ vyhlásila Mirgová, ktorá klip nakrúcala v exteriéroch.

„Posledné klipy sme robili v ateliéroch, vedela som, že chcem ísť von. Tento rok bola krásna jeseň, tak sme si ju chceli vychutnať. Nechcela som len stáť pred kamerou a tváriť sa smutne. Táto pesnička je veľmi úprimná a každý jej textu rozumie, neskrýva sa do angličtiny, ako je teraz v móde. Chcela som do videa dostať príbeh dvoch ľudí a ich lásky a presne o tom videoklip je,“ dodala.

Dominika Mirgová sa preslávila v šou Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2008 debutovala eponymným albumom. V septembri vydala spomínanú druhú štúdiovku #Nová, na ktorej sa podieľali aj Miro Jaroš, Rakby, Sukowach, Robert Burian či Peter Pann.

VIDEO: Dominika Mirgová a Kali natočili klip k pesničke Je koniec
1
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM