Jaroslav Dodok Rôzne

Výzva študentom: Hľadáme kreatívnych mladých ľudí!

Slnko, leto a prázdniny sa dajú využiť oveľa lepšie, než len ležaním na posteli, či umývaním špinavého riadu. Ak chcete vedieť, ako zažiť denne niekoľko parádnych akcií, nabrať nové skúsenosti a pridať čo to do životopisu, určite čítajte ďalej.

Študentov neignorujeme, ale práve hľadáme[/size][/co­lor]

**,,Dlho si ta nikto nevšimol a chceš sa prezentovať? Si študent, alebo mladý človek a vieš fotiť, písať články, či robiť grafiku? Daj o sebe vedieť a kontaktuj nás!" **hovorí nová náborová kampaň nášho študentského portálu student24.sk

O myšlienke študentskej výzvy nám viac povedal Jaroslav Dodok, šéfredaktor student24.sk://,,Náš portál v týchto dňoch oslavuje prvý polrok svojej existencie. Dokázal k sebe pritiahnuť takmer 40-tisíc návštevníkov, väčšinou mladých ľudí, podporil niekoľko jedinečných podujatí a ponúkol priestor 20-tim ľuďom. Preto sme sa aj po šiestich mesiacoch rozhodli hľadať nových ľudí, ktorí by sa pridali do nášho tímu ." //

Aké sú podmienky prijatia?[/si­ze][/color]

Jedným slovom – minimálne! Privítame všetkých mladých ľudí vo veku od 14 do 26 rokov, ktorí sa zaujímajú o médiá, kultúru, zábavu, šport, umenie, ale napríklad aj marketing, reklamu, či grafiku. Pokiaľ sa teda zaujímate aspoň o jednu z týchto tém a viete napísať niečo dlhšie, ako je len status na Facebooku, môžete byť v našom tíme.

Čo tým získate?[/size][/co­lor]

Skúsenosti, ktoré sa nedajú zaplatiť, odmerať, či vypísať. Naučíte sa byť informovaní a budete vedieť informovať, zlepšíte si vaše soft skills (komunikáčné, prezentačné, organizačné zručnosti), budete mať možnosť prezentovať sa pred stovkami, či tisíckami čitateľov, dostanete sa na množstvo zaujímavých akcií (koncerty, festivaly, tlačové konferencie, športové podujatia) a v neposlednom rade sa naučíte čo to o fotografii, videu, ale aj o spravodajskom článku.

**-budete sa zapájať do celoslovenského projektu student24

  • budete mať možnosť zúčastňovať sa školení
  • naučíte sa pracovať v tíme
  • spoznáte nových ľudí
  • získate skúsenosť do životopisu
  • budete mať možnosť ukázať sa**

Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať: student@global24.sk, dodok@global24.sk, 0911014004

Prečítajte si, čo si myslia o našom projekte ľudia z nášho tímu a prečo sa k nám pridali: [/size][/color]

,,Išiel som do toho preto, lebo vždy ma bavilo fotiť a písať články pre nejaký ten portál. Baví ma fotografovanie, tak som napísal pár článkov o tom, ako spraviť lepšiu fotku a nechýbali ani fotoreportáže zo športových akcií. Na našom stretnutí redaktorov (školení) student24 som spoznal veľa milých ludí. Organizovali sme veľkú akciu Hug Day, kde sme sa spoznali ešte viac, takže student24 ma posunul ďalej aj vo fotografovaní aj v komunikácii," Patrik Ščevlík (17) z Detvy, fotograf, redaktor.

,,Prvé čo ma nadchlo bolo to, že ide o novú stránku teda niečo úplne nové. Ďalším pozitívom bolo stať sa viditeľnejším a teda prezentovať svoje meno. Je super, že môžem spojiť niečo čo má baví – fotenie, písanie a popri tom spoznám nových ľudí, nové miesta a zažijem nové zážitky, ako bol napríklad náš Hug Day," Marek Balčák (24) z Prešova, fotograf, redaktor.

**,,Som nesmierne rád, že som v redakčnom tíme student24, pretože mi táto práca, písanie článkov robí za prvé meno do budúcna, ale taktiež dáva nespočetne veľa skúsenosti. ** Teší ma, že sa každým článkom posúvam a zlepšujem. Takisto je príjemné, keď vidíte svoj článok, ktorý je na portáli najčítanejší. Okrem toho písanie článkov zabíja nudu a faktom je aj to, že pri nových článkoch sa dozvieš vždy niečo nové. **Pridaj sa k nám a určite neoľutuješ," :) ** Jakub Mitter, redaktor.

,,Spolupráca mňa a mojej organizácie s portálom Student24.sk je už dlhodobo na najlepšej ceste. Pôvodne očakávania od spolupráce sa naplnili niekoľkonásobne a ďalej táto výborná spolupráca pokračuje," Martin Štěpánek z Prievidze, projektový manažér Nanosoft.

Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať: student(zavináč)glo­bal24.sk, dodok(zavináč)glo­bal24.sk, 0911014004[/s­ize][/color]

student24

nabor
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM