Jaroslav Dodok Životný štýl

Za svoju kreativitu môžete prežiť týždeň v zahraničí

Už dlhší čas plánujete, že si leto užijete niekde v zahraničí? Neviete sa rozhodnúť, kde by ste ho chceli stráviť? Preto vám prinášame šancu ako vycestovať na týždeň do zahraničia takmer úplne zadarmo. Stačí byť len kreatívny a možno sa šťastie usmeje práve na vás.

Ilustračný obrázok k článku Za svoju kreativitu môžete prežiť týždeň v zahraničí
Zdroj: Dnes24.sk

Za dobrý nápad sa môžete tešiť týždeň v zahraničí

Mladiinfo Slovensko je organizácia, prostredníctvom ktorej už množstvo mladých ľudí zo Slovenska vycestovalo do zahraničia. Cieľom projektu bolo inšpirovať študentov a mladých ľudí k tomu, aby popri štúdiu vyskúšali aj niečo nové, čo ich môže obohatiť. Spolu s teplým počasím sa organizácia Mladiinfo Slovensko rozhodla konať. Pre svojich fanúšikov a mladých ľudí pripravila minimálne dva letné projekty do Nemecka a Macedónska. Dostať sa do zahraničia môže každý. Stačí len, aby ste využili ponuku.

Dostaň Madiinfo Slovensko do povedomia

Ak pomôžeš organizácií zviditeľniť sa, dostať sa do povedomia či inšpirovať mladých ľudí, tak za odmenu môžeš zažiť týždeň v zahraničí takmer úplne zadarmo. Z vlastného vrecka si zaplatíš len 30% cestovného. O ostatné výdavky, čo sa týka stravy, ubytovania a 70% cestovného sa postará organizácia. Náklady budú preplatené z EÚ programu Mládež v akcii. A čo preto musíš spraviť? Je to úplne jednoduché. Dostaň spoločnosť Mladiinfo Slovensko do povedomia ľudí.

Vymýšľajte, tvorte, posielajte

Skúste navrhnúť ako zlepšiť webovú stránku, čo by na nej bolo potrebné zmeniť, prípadne doplniť a vylepšiť. Pomôžte spoločnosti vylepšiť informačné materiály. Napíšte článok o svojej zahraničnej skúsenosti. Pripravte spoločnosti letné pozadie. Buďte kreatívny a zložte hudbu, napíšte pieseň, báseň alebo natočte zábavné inšpiračné video.

Ďalšou možnosťou je poslať pozvánky do skupiny na Facebooku svojim priateľom, či prelinkovať mladiinfo.sk so svetom na rôznych sociálnych sieťach. Toto je len pár návrhov nato, čo by ste mohli spraviť. Pokojne zapojte svoju fantáziu a vymyslite niečo iné a prekvapte spoločnosť. Vašej tvorivosti sa medze nekladú, jednoducho stačí byť tvorivý.

Budete mať šancu vybrať si z ponuky, kde chcete ísť

Keď už budete so svojim výsledkom hotový, stačí, aby ste svoje výtvory poslali na mail ludmila.skulecova@mladiinfo.sk a do predmetu mailu uviedli „Urob niečo pre Mladiinfo“. V správe napíšte, čo ste pre organizáciu spravili a do prílohy priložte aj dôkaz :)

Všetko by ste mali stihnúť do 5. mája. Čím skôr vymyslíte niečo kreatívne a pošlete to, tým lepšie. Tí najlepší vyhrajú jeden z letných projektov podľa vlastného výberu. Možno sa už čoskoro ocitnete v Macedónsku v meste Ohrid. Ide o čarokrásne UNESCO mesto pri prekrásnom jazere Ohrid alebo si budete môcť vychutnať pobyt v nemeckom meste Eichstätt priamo v srdci Bavorska. Pre viac informácií kliknite TU.

Student24/Simona Ivančáková

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM