Jaroslav Dodok Od Vás

Zapoj sa do projektu Cesta k dohode...

Hľadáme možno práve TEBA – si komunikatívny/a, máš odvahu a predpoklad riešiť reálne spory a si zo Zvolena, Banskej Bystrice či blízkeho okolia? Potom neváhaj a prihlás sa. Do projektového tímu potrebujeme ešte 7 mladých ľudí.

IUVENTA – Slovenský inštitút mládeže podporil projekt pod názvom Cesta k dohode v programe Mládež v akcii.

Primárnym cieľom projektu „Cesta k dohode“ je ziniciovať a sformovať skupinu 14 mladých aktívnych ľudí, ktorá cez nadobudnuté skúsenosti, zručnosti a kompetencie prostredníctvom cielených školiacich aktivít a exkurzií bude pôsobiť ako rovesnícky mediačný klub alebo zmierovacia rada v školskom aj mimoškolskom prostredí. Rovesnícki mediátori budú pripravení zrealizovať v rôznych školách workshopy, kde oboznámia svojich rovesníkov o mediácii – humánnom riešení sporov a budú tiež riešiť reálne podnety na školské spory.

Projekt je určený pre študentov a študentky a mladých ľudí vo veku 15 – 30 rokov, pôsobiacich v žiackych alebo študentských školských radách; pôsobiacich ako mládežnícki lídri a líderky alebo pracovníci a pracovníčky s mládežou. Projekt má trvanie 15 mesiacov. Výstupom projektu budú rôzne propagačné materiály a tiež Ročenka o rovesníckej mediácii a projektová publikácia s prideleným ISBN.

Prihlásiť sa môžete na telefónnom čísle: 0915 505 055 alebo zašlite e-mail: cesta.k.dohode@gmail.com

student24/Zuzana Almáši Koreňová ilustračné foto: archív st24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM